Στο ΟΑΚΑ για τον Άλτμαν ο Χέρτσογκ

Στο ΟΑΚΑ για τον Άλτμαν ο Χέρτσογκ

Νίκος Αθανασίου
Στο ΟΑΚΑ για τον Άλτμαν ο Χέρτσογκ

bet365

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Ισραήλ, Αντρέας Χέρτσογκ, παρακολούθησε το αθηναϊκό ντέρμπι για χάρη του Όμρι Άλτμαν του Παναθηναϊκού.

Ο Όμρι Άλτμαν αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ισραηλινού ποδοσφαίρου έχοντας αρκετές συμμετοχές σε όλα τα αντιπροσωπευτικά συγκρότηματα των αναπτυξιακών ηλικών. Μετά τον σοβαρό του περυσινό τραυματισμό, προσπαθεί να επανέλθει στα στάνταρ του παρελθόντους και ο μεγάλος του στόχος είναι μια κλήση στην Εθνική.

Μάλιστα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Ισραήλ, Αντρέας Χέρτσογκ παρακολούθησε δια ζώσης το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και παρακολούθησε από κοντά τον παίκτη του Παναθηναϊκού.

Θετικό σημάδι για το μέλλον, κάτι που δείχνει ότι βρίσκεται στα υπ΄όψιν του Αυστριακού τεχνικού, ο οποίος πήγε και στο Καραϊσκάκη για να δει από κοντά τον Μπίρμπας Νάτχο του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα