Ποντένσε: Το σερί του στην Super League με γκολ & ασίστ με το ρεκόρ καριέρας! (poll)

Ποντένσε: Το σερί του στην Super League με γκολ & ασίστ με το ρεκόρ καριέρας! (poll)

Ποντένσε: Το σερί του στην Super League με γκολ & ασίστ με το ρεκόρ καριέρας! (poll)

bet365

Ο Ντάνιελ Ποντένσε έχει φτιάξει το δικό του σερί στην Super League έχοντας γκολ ή ασίστ από το ματς με τον ΠΑΟΚ και μετά, δηλαδή για τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια ενώ πάει για ρεκόρ καριέρας! Ψηφίστε στο poll.
Ο Ποντένσε έχει δημιουργήσει το δικό του θετικό σερί στο πρωτάθλημα από την 20ή αγωνιστική και μετά. Στην ήττα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ έβαλε γκολ.
Ήταν και το μοναδικό των Πειραιωτών στην αναμέτρηση. Στο 4-1 με την ΑΕΚ είχε ασίστ στον Χασάν. Ένα ντέρμπι όπου ο Ολυμπιακός ξέσπασε αγωνιστικά στο 2ο μέρος.
Το δημιουργικό του... κρεσέντο που τον έφερε πρώτο στις ασίστ στην Super League με έξι τον αριθμό συνεχίστηκε και με τον ΟΦΗ στο 5-1. Ο Πορτογάλος σε αυτό το ματς είχε και ασίστ αλλά και συμμετοχή στα δύο από τα τρία γκολ του α' μέρους. Επίσης ο Ντάνιελ Ποντένσε είχε ασίστ στον Χασάν στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Δευτέρα (σ.σ. 0-2 το παιχνίδι) αλλά και συμμετοχή στο 0-1 με το αυτογκόλ του Στάθη. Συνολικά φέτος ο Ποντένσε έχει 6 γκολ και 7 ασίστ σε 35 ματς. Πάει για ρεκόρ καριέρας καθώς η κορυφαία του χρονιά στην καριέρα του είναι το 2015-2016 με 6 γκολ και 8 ασίστ σε 39 αναμετρήσεις και φαίνεται ότι φέτος θα την ξεπεράσει.
- Ψηφίστε πιο κάτω στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα