Χοσάδας στο gazzetta.gr: «Θα δικαιωθεί ο ΟΦΗ, δεν πιστεύω πως θα αποχωρήσει ο Μπούσης»

Χοσάδας στο gazzetta.gr: «Θα δικαιωθεί ο ΟΦΗ, δεν πιστεύω πως θα αποχωρήσει ο Μπούσης»

Χοσάδας στο gazzetta.gr: «Θα δικαιωθεί ο ΟΦΗ, δεν πιστεύω πως θα αποχωρήσει ο Μπούσης»

bet365

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ του ΟΦΗ, Βαγγέλης Χοσάδας σχολίασε στο gazzetta.gr την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ να υποβιβάσει τους «Ομιλίτες» εκτιμώντας πως μπορεί να ανατραπεί το σκηνικό.

Σαν βόμβα έπεσε η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ να υποβιβάσει τον ΟΦΗ κρίνοντας τον ένοχο για χειραγώγηση στο περυσινό 6-0 στο ματς με τον Αιγινιακό. Την στιγμή που η κρητική ομάδα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο στο αγωνιστικό κομμάτι κινδυνεύοντας με υποβιβασμό οι τελευταίες εξελίξεις ήρθαν να επιδεινώσουν το κλίμα που έχει δημιουργηθεί αφού εκτός των άλλων στους «Ομιλίτες» θα επιβληθεί πρόστιμο 300.000 ευρώ και αφαίρεση 6 βαθμών.

Ο εμβληματικός γκολκίπερ του ΟΦΗ, Βαγγέλης Χοσάδας, ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα του Ηρακλείου για 12 σεζόν (1983/95) κατέθεσε στο gazzetta.gr την δική του άποψη για την βαριά ποινή που επιβλήθηκε στους Κρητικούς.

Ο νυν προπονητής του Εθνικού Αρχίπολης, παρά την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ΟΦΗ δεν χάνει την αισιοδοξία του θεωρώντας πως μπορεί να να ανατραπεί το στάτους κβο στην έφεση που αναμένεται να κατατεθεί.

«Έχω κάποιες αμφιβολίες σε ότι αφορά την υπόθεση για το ματς με τον Αιγινιακό, αφού για παράδειγμα με βάση πάντα όσα διαβάζω από τους τρεις ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού με τους οποίους υποτίθεται πως ενεπλάκησαν στο συγκεκριμένο αγώνα μόνο ο ένας αγωνίστηκε. Νομίζω είναι κάπως αντιφατικά όλα αυτά και ο ΟΦΗ θα δικαιωθεί εάν κάνει έφεση.

Επαναλαμβάνω αυτή είναι η άποψη μου με βάση την δικογραφία που εστάλη στον εισαγγελέα και είδε το φως της δημοσιότητας. Κάπου γίνεται λάθος και νομίζω πως θα αλλάξει η απόφαση. Εξάλλου, ήταν άλλος ιδιοκτήτης. Ο κ. Μπούσης δεν είχε αναλάβει την ομάδα».

Ο παλαίμαχος κίπερ, ο οποίος κατέγραψε 164 συμμετοχές με τα χρώματα του ΟΦΗ τόνισε πως η αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με την συγκεκριμένη υπόθεση.

«Δεν νομίζω πως η αγωνιστική εικόνα της ομάδας έχει κάποια σχέση με την υπόθεση. Δεν θεωρώ πως οι παίκτες σκέφτονται το θέμα που έχει προκύψει με τον Αιγινιακό. Δεν έχει παίξει ρόλο στις εμφανίσεις της ομάδας. Απλά θεωρώ πως η δυναμική του ΟΦΗ βρίσκεται σε μέτρια επίπεδα εξ ου και τα αποτελέσματα της ομάδας».

Ο Βαγγέλης Χοσάδας ισχυρίστηκε πως ακόμη και αν ο ΟΦΗ δεν αποφύγει τον υποβιβασμό, ο Μιχάλης Μπούσης, αλλά και οι συνεργάτες του δεν θα εγκαταλείψουν τον σύλλογο.

«Δεν πιστεύω πως ο Μπούσης θα τα παρατήσει, ούτε οι Σαμαράδες με τον Πουρσανίδη. Δεν είναι άνθρωποι που θα εγκαταλείψουν τον σύλλογο με την πρώτη στραβή. Ο Μπούσης θα συνεχίσει. Αυτή είναι η αίσθηση μου. Δεν ήρθε για να φύγει σε έξι μήνες».

Ο 57χρονος τεχνικός ισχυρίστηκε πως ο πρόεδρος του ΟΦΗ ήταν ενήμερος από την ημέρα που ανέλαβε για την δικαστική εκκρεμότητα που υπήρχε με το παιχνίδι κόντρα στον Αιγινιακό.

«Όταν ανέλαβε ο Μπούσης υπήρχε αυτή η φωτιά. Το βρήκε όταν ανέλαβε και είμαι βέβαιος πως υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού τους το ενδεχόμενο αυτό. Πιστεύω πως η ομάδα δεν θα πέσει με αυτό τον τρόπο.

Θεωρώ πως ο ΟΦΗ δεν στήθηκε σωστά το καλοκαίρι, αλλά σε αυτό δεν έχει ευθύνη ο προπονητής. Δεν φταίει ο κόουτς, αφού η ομάδα δεν είχε χρήματα για να γίνουν οι απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις. Εάν ήταν ο Μπούσης από το καλοκαίρι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά τώρα. Δεν υπήρχε η δυνατότητα τότε. Αναγκαστικά οι κινήσεις έγιναν αργά και οι νέοι παίκτες δεν ενσωματώθηκαν άμεσα. Πλέον στα επόμενα δύο παιχνίδια με Απόλλωνα και Λεβαδειακό θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα