Βέρα για το Ολυμπιακός - ΟΦΗ: «Και δέκα γκολ να έχουμε δεχθεί εμείς θα παίζουμε ανοιχτά»

Δημήτρης Τομαράς
Βέρα για το Ολυμπιακός - ΟΦΗ: «Και δέκα γκολ να έχουμε δεχθεί εμείς θα παίζουμε ανοιχτά»

bet365

Ο Χάιμε Βέρα εξήγησε το επιθετικό σκεπτικό που έχει με τον Ίσις για τον ΟΦΗ παρά τα γκολ που δέχθηκε η κρητική ομάδα και πως έτσι θα συνεχίσει μέχρι τέλους.
Ο Βέρα είπε στην Σ.Τ. για:
Το ματς με τον Ολυμπιακό: Θέλω να πω πρώτα συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το πολύ καλό ποδόσφαιρό του. Νομίζω ότι έχει αλλάξει το παιχνίδι του. Έχει καλή ομάδα και γρήγορους παίκτες. Κρίμα για εμάς που δεχθήκαμε πέντε γκολ. Θα δούμε τι θα κάνουμε. Στο γήπεδό μας πρέπει να κερδίσουμε εάν θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία.
Το ότι ο ΟΦΗ δεν έπαιξε κλειστά: Εμείς έτσι παίζουμε. Δουλεύουμε για να αγωνιζόμαστε με αυτόν τον τρόπο. Και οι παίκτες πρέπει να το καταλαβαίνουν. Δεν μου αρέσει εμένα να παίζουμε κλειστά. Δεν είναι εύκολο. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έτσι θα παίζουμε. Να παίζουμε ανοιχτά και όπως παίζαμε την Λαμία. Θα δούμε εάν στο τέλος θα κάνουμε λάθος. Και δέκα γκολ να δεχθούμε εμείς θα παίζουμε επιθετικά. Γι' αυτό μας φέρανε από την Χιλή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα