Ζοσέ Σα στο gazzetta.gr: «Δεν φοβηθήκαμε την ΑΕΚ μετά το 0-1, εμείς στους "16"»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ζοσέ Σα στο gazzetta.gr: «Δεν φοβηθήκαμε την ΑΕΚ μετά το 0-1, εμείς στους "16"»

bet365

Ο Ζοσέ Σα μίλησε, από τη μικτή ζώνη του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο gazzetta.gr για το τι άλλαξε η ομάδα του και πήρε την εμφατική νίκη επί της ΑΕΚ, ενώ γεμάτος αυτοπεποίθηση και σιγουριά δηλώνει πως ο Ολυμπιακός θα είναι στους «16» του Europa League.

Στο γκολ της ΑΕΚ είχε ευθύνη κι αυτός. Το ήξερε πολύ καλά. Δεν τον πήρε όμως από κάτω. Ο Ζοσέ Σα ήξερε ότι πρέπει να κάνει κάτι. Και το έκανε. Με δύο καλές του επεμβάσεις κράτησε το σκορ στο 0-1 και στη συνέχεια η ομάδα του μπήκε σαν... σίφουνας στο ματς παρασύροντας την Ένωση στο έλεός του.

«Φυσικά και είμαι χαρούμενος, πρόκειται για μια μεγάλη νίκη. Ο κόσμος μας άξιζε να πανηγυρίσει μια τέτοια νίκη!», είπε ο Σα στο gazzetta.gr από τη μικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης», μετά την πρώτη του επικράτηση σε ντέρμπι στην Ελλάδα και εννοείται ότι στάθηκε στην ατμόσφαιρα:

«Ήταν απίστευτη, αλλά είναι πάντα έτσι στο γήπεδό μας. Όλοι μαζί φτάσαμε σε μια νίκη που είναι πολύ καλή. Θα το πω άλλη μία φορά, ο κόσμος μας άξιζε μια τέτοια νίκη».

Μετά το 0-1 φοβηθήκατε ότι μπορεί να στραβώσει κι αυτό το ματς;

«Όχι, όχι, όχι! Πιστεύουμε στην ομάδα μας, έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Στα αποδυτήρια μιλήσαμε μεταξύ μας και καταλάβαμε τι έπρεπε να κάνουμε για να νικήσουμε».

Τι αλλάξατε;

«Είχαμε πιο πολύ πάθος, περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλάξαμε τη νοοτροπία μας».

Έκανες ένα λάθος αλλά δεν σε πήρε από κάτω, έκανες δύο πολύ καλές επεμβάσεις μετά.

«Αυτό είναι φυσιολογικό. Ήξερα ότι έκανα λάθος κι ότι έπρεπε να κάνω κάτι για να το διορθώσω. Ευτυχώς, τα κατάφερα».

Και τώρα έχετε τη Ντιναμό Κιέβου. Θα είναι ο Ολυμπιακός στους «16» του Europa League;

«Ναι, φυσικά, θα νικήσουμε. Πάντα πάμε για τη νίκη κι αυτό θα κάνουμε και τώρα. Θα προκριθούμε, φυσικά».

Τι θα πρέπει να αλλάξετε σε σχέση με το ματς του «Καραϊσκάκης»;

«Τη νοοτροπία, τίποτα άλλο...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα