Ο αστυνομικός που εμπλέκεται στην επίθεση στον Τζήλο μιλούσε στους δράστες με κινητό του υπουργείου!

Gazzetta team
Ο αστυνομικός που εμπλέκεται στην επίθεση στον Τζήλο μιλούσε στους δράστες με κινητό του υπουργείου!

bet365

Με κινητό, του οποίου η τηλεφωνική σύνδεση ανήκει στο υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, επικοινωνούσε με τους δράστες ο αστυνομικός που εμπλέκεται στην επίθεση στον Θανάση Τζήλο.

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα dikisports.blogspot.com, ο 49χρονος υπαστυνόμος Α', ο οποίος εμπλέκεται στην επίθεση εναντίον του διαιτητή Θανάση Τζήλου, επικοινωνούσε με τους δράστες με εταιρικό κινητό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη!

Αναλυτικά όσα αναφέρει το dikisports.blogspot.com σχετικά με τη νέα λεπτομέρεια που έρχεται στην επιφάνεια:

«Η προανάκριση για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του διαιτητή Θ.Τζήλου έφερε στο φως μία απίστευτη λεπτομέρεια: Ο εμπλεκόμενος 49χρονος υπαστυνόμος Α’ επικοινωνούσε με τον διαφεύγοντα Δ.Μ. και τον παραδοθέντα Χ.Π., χρησιμοποιώντας το υπηρεσιακό του κινητό τηλέφωνο!

Ο εν ενεργεία αστυνομικός χρησιμοποιούσε τηλεφωνική σύνδεση που ανήκει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και συνεπώς ο λογαριασμός πληρώνεται από τον Έλληνα φορολογούμενο.

Και αυτό για να επικοινωνεί με δύο σεσημασμένους! Ο Δ.Μ. είχε συλληφθεί στις 26/1/2005 για ένοπλη ληστεία σε τραπεζικό υποκατάστημα του Νέου Κόσμου Αττικής (παρέμεινε στις φυλακές έως 27/9/2013) και ο Χ.Π. συνελήφθη στις 11/1/2013 για παράβαση του νόμου περί όπλων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα