Ζαμπά: «Συγγνώμη απ΄όλους, θέλουν να καταστρέψουν το όνειρό μου» (pic)

Ζαμπά: «Συγγνώμη απ΄όλους, θέλουν να καταστρέψουν το όνειρό μου» (pic)

Gazzetta team
Ζαμπά: «Συγγνώμη απ΄όλους, θέλουν να καταστρέψουν το όνειρό μου» (pic)

bet365

Απολογητικό τόνο είχε το «μήνυμα» του Λέο Ζαμπά μέσω social media προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως αυτοί που θέλουν να «καταστρέψουν το όνειρό του», όμως δεν θα τα καταφέρουν.

Επιστροφή χρημάτων* στο Φροζινόνε - Λάτσιο και σούπερ αποδόσεις στη Serie A από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» απέσπασε ισοπαλία (1-1) στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, παρότι έπαιξε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του 20χρονου εξτρέμ.

Ο Βραζιλιάνος πήρε θέση μέσω Instagram στο τέλος του αγώνα, ζητώντας «συγγνώμη» από τους οπαδούς της ομάδας του και κάνοντας λόγο για ορισμένους που θέλουν να «καταστρέψουν» το δικό του όνειρο, αλλά δεν θα τα καταφέρουν.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Καληνύχτα, θέλω να απολογηθώ σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μου για αυτό που συνέβη στο σημερινό παιχνίδι. Δεν θέλω να σχολιάσω την απόδοση του διαιτητή της αναμέτρησης, δεν είναι δικιά μου δουλειά, όποιος είδε το παιχνίδι καταλαβαίνει. Ποτέ δεν ήταν εύκολο, θέλουν να καταστρέψουν το όνειρο μου αλλά ποτέ δεν θα το καταφέρουν. Θα επιστρέψω πιο δυνατός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα