Οργή στον Πανιώνιο για Ευαγγέλου

Θοδωρής Βασίλης
Οργή στον Πανιώνιο για Ευαγγέλου

bet365

Η διαιτησία του Αγγελου Ευαγγέλου και η κατοχύρωση του αντικανονικού γκολ του Μάνταλου έχουν προκαλέσει την οργή των ανθρώπων του Πανιωνίου.

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε με 2-0 από την ΑΕΚ σε ένα ματς που οι αποφάσεις της διαιτησίας καθόρισαν κατά πολύ την εξέλιξη του αγώνα.

Ο διαιτητής Ευαγγέλου του συνδέσμου Αθηνών δεν καταλόγισε χέρι στο κοντρόλ του Πέτρου Μάνταλου με τον αρχηγό της ΑΕΚ στη συνέχεια να σκοράρει αλλάζοντας τα δεδομένα του αγώνα.

Οπως ήταν λογικό η κατοχύρωση του αντικανονικού γκολ προκάλεσε την οργή των ανθρώπων του Πανιωνίου οι οποίοι εβραζαν με τον Αθηναίο ρέφερι αφού όπως τόνιζαν η μη ακύρωση του γκολ καθόρισε κατά πολύ το τελικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα στην Πλατεία δεν μπορούσαν να χωνέψουν πως ο εν λόγω διαιτητής αδικει για δεύτερη φορά τον Πανιώνιο αφού οι αποφάσεις του και στο περσινό 4-3 με τον Ολυμπιακό είχαν αναγκάσει τους «κυανέρυθρους» να βγάλουν ανακοίνωση με την οποία τον χαρακτήριζαν ανεπιθύμητο.

Καταλαβαίνει κανείς πως πλέον ο Άγγελος Ευαγγέλου αποτελεί persona non grata για τον Πανιώνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα