Συγκλονιστική η Ρενάτα του Πανιώνιου: «Παλεύω με τον καρκίνο γιατί είμαι Πάνθηρας!»

Η «ΜΑΧΗ» ΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΔΥΣΙΑΤΗ ΝΟΣΟ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ

Συγκλονιστική η Ρενάτα του Πανιώνιου: «Παλεύω με τον καρκίνο γιατί είμαι Πάνθηρας!»

Συγκλονιστική η Ρενάτα του Πανιώνιου: «Παλεύω με τον καρκίνο γιατί είμαι Πάνθηρας!»

Η φίλη του Πανιώνιου, Ρενάτα συγκίνησε μιλώντας στην κάμερα της NOVA για την περιπέτεια της υγείας της, τη δύναμη που της δίνει η αγαπημένη της ομάδα και τον στόχο που βάζει για το μέλλον να σηκώσει ο Ιστορικός το Κύπελλο!

Σε «πρόσωπο» ενός απόλυτα... κυανέρυθρου Σαββάτου αναδείχθηκε η αγαπημένη φίλη του Πανιώνιου, Ρενάτα, που παρακολούθησε τους αγώνες του σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο και για άλλη μια φορά εισέπραξε αγάπη και στήριξη στον αγώνα της με τη δυσίατη ασθένεια.

Πρώτα στο κλειστό της Αρτάκης και στο παιχνίδι του «Ιστορικού» με τον Ήφαιστο Λήμνου, οι παίκτες των γηπεδούχων της έδωσαν μια φανέλα υπογεγραμμένη απ' όλους τους παίκτες και της έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης στον αγώνα της απέναντι στην ασθένεια που δοκιμάζει την υγεία της.

Αργότερα η Ρενάτα επισκέφθηκε το Δημοτικό Στάδιο Νέας Σμύρνης για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Super League με την ΑΕΚ και οι ποδοσφαιριστές του Πανιώνιου έπραξαν το ίδιο, δίνοντάς της δύναμη να συνεχίσει.

Μιλώντας στο τέλος του αγώνα στη NOVA, αναφέρθηκε σε όλες τις δυσκολίες που περνάει, αλλά και την αγάπη που εισπράττει, τόσο από τους ομοϊδεάτες της οπαδούς, αλλά και άλλων αποχρώσεων, όπως αυτούς του ΟΦΗ που την είχαν στηρίξει προ καιρού με μήνυμα αγάπης και συμπάθειας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Το παλεύω γιατί είμαι Πάνθηρας. Ψυχολογικά με βοηθάει πάρα πολύ αυτό. Δεν θέλω να γίνουν όλοι πάνθηρες, θέλω να το κάνουν μόνο όοσ το νιώθουν. Κάποιοι άλλοι Πανιώνιοι έστειλαν τη φωτογραφία, με βοήθησε πάρα πολύ το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί του ΟΦΗ, ψυχολογικά μου έκανε καλό. Έχω πολλούς φίλους στο Ηράκλειο. Χιλιάδες Πανιώνιοι είχαμε περπατήσει από τη Νέα Σμύρνη στο «Καραϊσκάκης» για να δούμε το κύπελλο. Με πληγώνει ο Πανιώνιος τα τελευταία χρόνια, αλλά όσο το κάνει αυτό, τόσο με πωρώνει. Αν ήθελα τρόπαια θα γινόμουν κάτι άλλο. Πήρα μια φανέλα από τους ποδοσφαιριστές, όπως και στο μπάσκετ και με τιμάει πάρα πολύ αυτό. Είναι όλα θέμα ψυχολογίας, εγώ δόξα τω Θεώ το περνάω σαν να είναι γρίπη. Πιστεύω πως σιγά σιγά θα γίνει παρελθόν ο καρκίνος. Φυσικά και κάνω όνειρα για το μέλλον, τώρα που περάσαμε στους 8 θέλω να πάρουμε το Κύπελλο!».