«Στην Πάρμα με δανεισμό ο Ελ Καντουρί»

Gazzetta team
«Στην Πάρμα με δανεισμό ο Ελ Καντουρί»

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταία η Πάρμα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ομάρ Ελ Καντουρί από τον ΠΑΟΚ με την μορφή δανεισμού.

Επιστροφή χρημάτων* στο Γιουβέντους – Μίλαν και σούπερ αποδόσεις στο Σούπερ Καπ Ιταλίας από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Ομάρ Ελ Καντουρί παίζει πολύ δυνατά για την Πάρμα, με τους Ιταλούς να έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Μαροκινό εξτρέμ του ΠΑΟΚ. Μια υπόθεση που αν κρίνουμε από όσα αναφέρει και ο Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο βρίσκεται στην τελική της ευθεία. Συγκεκριμένα τονίζεται πως έχουν ξεκινήσει που διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές και πως σύντομα ο Ελ Καντουρί που έχει συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς έως το 2021 θα είναι παίκτης της Πάρμας με την μορφή δανεισμού, ενώ θα μπει και οψιόν αγοράς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα