Στη Θεσσαλονίκη ο Ουάρντα, τρέχουν οι εξελίξεις

Νίκος Μαρούδας
Στη Θεσσαλονίκη ο Ουάρντα, τρέχουν οι εξελίξεις

bet365

Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Αμρ Ουάρντα την Τρίτη και μπαίνει στην τελική ευθεία η υπόθεση του μαζί με του Γιαννούλη και το ανάποδο δρομολόγιο που ετοιμάζονται να ακολουθήσουν οι δυο τους.

Καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν είχαμε την Τρίτη όσο αφορά την υπόθεση της... τράμπας Γιαννούλη – Ουάρντα μεταξύ ΠΑΟΚ και Ατρόμητου. Οι δυο ποδοσφαιριστές περιμένουν στο... ακουστικό τους για να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι στην υπόθεσή τους.

Η απόφαση του «δικέφαλου» του βορρά να επαναφέρει στο ρόστερ του τον Γιαννούλη τον Ιανουάριο είναι ειλημμένη, ωστόσο περιμένει και το «ok» του Ουάρντα στον Ατρόμητο για να τελειώσει αυτή η ανταλλαγή. Ο Αιγύπτιος, που υπάρχει αισιοδοξία και στα δύο στρατόπεδα πως θα απαντήσει θετικά στο νέο δανεισμό στους Περιστεριώτες, επέστρεψε την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη.

Εκεί, αναμένεται να έχει μια νέα σειρά συναντήσεων πιθανότατα εντός της Τετάρτης και δεν αποκλείεται να τελειώσει οριστικά και η υπόθεση αυτή για τις δύο ομάδες και τους δύο ποδοσφαιριστές. Άλλωστε, αυτό που έγινε γνωστό το βράδυ της Δευτέρας, ήταν πως η υπόθεση πάει λίγο πιο πίσω, καθώς ο Ουάρντα θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για μια πρόταση από το εξωτερικό. Ωστόσο, φαίνεται πως η Τετάρτη είναι η μέρα κλειδί και οι πιθανότητες για να κλείσει οριστικά το deal είναι περισσότερες από το να χαλάσει κάτι.

Να σημειωθεί πως ο Ουάρντα δεν πήρε μέρος στην σημερινή (15/1) προπόνηση του ΠΑΟΚ, μετά από σχετική άδεια που είχε λόγω του θέματος του από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα