Λόπες: «Όνειρο να μπω με την ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά» (vid)

Λόπες: «Όνειρο να μπω με την ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά» (vid)

Gazzetta team
Λόπες: «Όνειρο να μπω με την ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά» (vid)

bet365

Ο Έλντερ Λόπες χαρακτήρισε ως όνειρο το γεγονός ότι θα έχει την ευκαιρία να μπει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε τόσο στον σοβαρό του τραυματισμό, όσο και για το πως ένιωσε με την ανανέωση του συμβολαίου του.

Επιστροφή χρημάτων* στο Τότεναμ – Τσέλσι και σούπερ αποδόσεις στο League Cup από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πορτογάλος άσος μετά την ανανέωση του συμβολαίου του:

Για τα αισθήματά του μετά την ανανέωση: «Είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου γιατί από την πρώτη μέρα των συζητήσεων με την ΑΕΚ είχαμε πει ότι θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί».

Για τον σοβαρό τραυματισμό του: «Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή, πόσω μάλλον από τη στιγμή που έβλεπα απέξω τους συμπαίκτες μου και δεν μπορούσα να τους βοηθήσω. Δουλεύω κάθε μέρα για να βρεθώ το συντομότερο δυνατό κοντά τους. Μπορούμε να θεωρήσουμε και ως δώρο γενεθλίων την παραμονή μου, αλλά ούτως ή άλλως εγώ και η οικογένειά μου είμαστε καλά εδώ, νιώθω σαν στο σπίτι μου και ήθελα να μείνω».

Για το πώς ένιωσε μετά την πρόταση ανανέωσης της ΑΕΚ τη μέρα του τραυματισμού του: «Αισθάνθηκα σημαντικός παίκτης και είναι αλήθεια πως όταν ακούς κάτι τέτοιο την ώρα του τραυματισμού νιώθεις πιο ήρεμος. Ήμουν σίγουρος όμως ότι θα ανανεώσω το συμβόλαιό μου και ελπίζω να το ξανακάνω για να μείνω ακόμα περισσότερα χρόνια».

Για το ότι θα παίξει με την ΑΕΚ στην «Αγια-Σοφιά»: «Είναι ένα όνειρο να μπορέσω να μπω στο καινούργιο γήπεδο με την ομάδα. Το νιώθω ότι είμαι πλέον πολύ κοντά και ήταν ένας από τους λόγους που με ώθησαν στο να παραμείνω στην ΑΕΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα