Όταν ο Σολδάνο είπε «ως εδώ» και από την... Premier στον Ολυμπιακό! (vids)

Όταν ο Σολδάνο είπε «ως εδώ» και από την... Premier στον Ολυμπιακό! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Όταν ο Σολδάνο είπε «ως εδώ» και από την... Premier στον Ολυμπιακό! (vids)

bet365

Το Gazzetta.gr παραθέτει το story του Φράνκο Σολδάνο με την Ουνιόν Σάντα Φε και την... οργή του 24χρονου για τους χειρισμούς του συλλόγου του το περασμένο καλοκαίρι. Η Premier League και ο Ολυμπιακός!
13 Αυγούστου 2018: διάστημα στο οποίο ο Σολδάνο ήταν ιδιαίτερα πιθανό να πιάσει Λιμάνι. Μία διαφορά της τάξεως των 500.000 ευρώ απλά θα καθυστερήσει μία υπόθεση που ήταν να γίνει το καλοκαίρι για τον Γενάρη. Ο ίδιος ο Σολδάνο θα... ξεσπάσει. «Κάθονται και λένε δεξιά και αριστερά πως με πουλάνε. Με έχουν πουλήσει τόσες πολλές φορές και όμως είμαι εδώ. Από την άλλη όμως εκτός από αυτό το θέμα κανένας δεν ασχολήθηκε για να με καλέσει το νέο μου συμβόλαιο στην Ουνιόν», σχολίαζε τότε σχετικά ο 24χρονος φορ. Αυτό ήταν το δικό του... «ως εδώ» απέναντι στην Ουνιόν που ουσιαστικά είχε... καταστρέψει ένα... σωρό διαπραγματεύσεις με ομάδες και φυσικά και με τον Ολυμπιακό και παράλληλα δεν του προσέφερε και νέο deal για συμβόλαιο.
Λίγους μήνες μετά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου η Ουνιόν να πληρώσει τα λάθη της. Τόσο όλα όσα... χάλασε στις επαφές του παίκτη όσο και η... σιγουριά της με την μη ανανέωση του συμβολαίου του που εξέπνεει τον Ιούνιο του 2019. Ο Ολυμπιακός έκανε όλα όσα έπρεπε και χειρίστηκε το ζήτημα με τέτοιον τρόπο ώστε ο Αργεντίνος στράικερ με ιταλικό διαβατήριο να βρεθεί στην Ελλάδα (σ.σ. με συμβόλαιο 4 ετών ενώ κατά άλλες πηγές θα είναι 4,5). Ήταν κάτι που ήθελε πολύ. Έτσι με μία... αργοπορία περίπου ενός έτους θα βρεθεί στην Ευρώπη. Το 2017 άλλωστε είχε και έντονες τις... σειρήνες της Premier και από ομάδες όπως η Άστον Βίλα. Για την... ιστορία τον παίκτη ήθελε σε κάποια στιγμή πολύ και ο Ερυθρός Αστέρας, ομάδα με αδελφικές σχέσεις με τον Ολυμπιακό.
ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΝΙΟΝ
Φέτος ο Σολδάνο με ύψος 1.86 μέτρα είχε 14 συμμετοχές με 2 γκολ. Συνολικά στην Ουνιόν έχει 86 ματς με 22 τέρματα και 4 ασίστ. Πέρυσι είχε 27 ματς με 11 γκολ και 3 ασίστ και το 2016-2017 20 αναμετρήσεις με 6 γκολ και 1 ασίστ. Η χειρότερή του σεζόν ήταν το 2015-2016 με 7 ματς και 1 γκολ. Δείτε στην Gallery βίντεο από τον Σολδάνο:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα