Γκρίνια… γκρίνια… γκρίνια. Τελικά ποιοι είναι οι γκρινιάρηδες;

Γκρίνια… γκρίνια… γκρίνια. Τελικά ποιοι είναι οι γκρινιάρηδες;

Γκρίνια… γκρίνια… γκρίνια. Τελικά ποιοι είναι οι γκρινιάρηδες;

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου καταγράφει μερικά από όσα έχουν συμβεί φέτος σε επίπεδο αντιδράσεων, με αφορμή και την τελευταία απόφαση για την ημερομηνία διεξαγωγής της 15ης αγωνιστικής.

Εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη έχουμε βγάλει το… όνομα. Είμαστε οι γκρινιάρηδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Χρόνια τώρα αυτό σχολιάζεται, άσχετα από τους λόγους, ανεξάρτητα από το τι άλλο συμβαίνει στο ποδόσφαιρο.

Μάλιστα…

Εδώ και δύο χρόνια που έχει αλλάξει η κατάσταση και τα τρόπαια στην Ελλάδα έχουν δικαίωμα να τα διεκδικούν πολλοί και διαφορετικοί πέρα από τον έναν που νωρίτερα είχε τον απόλυτο έλεγχο, τι ακριβώς συμβαίνει σε επίπεδο αντιδράσεων και γκρίνιας;

Με αφορμή και κάποια τελευταία γεγονότα, θυμίζουμε ότι εδώ και 25-26 μήνες…

Ο Ολυμπιακός γκρινιάζει για την ΕΠΟ.

Ο Ολυμπιακός γκρινιάζει για την ΚΕΔ.

Ο Ολυμπιακός γκρινιάζει για τους διεθνείς διαιτητές.

Ο Ολυμπιακός γκρινιάζει για τους νέους διαιτητές.

Ο Ολυμπιακός γκρίνιαξε και για ξένους διαιτητές. (Αλήθεια τώρα, και μετά τα τελευταία γεγονότα, θα ήθελε να παίξουν όλα τα δικά του ματς ξένοι διαιτητές; Μην βιαστείτε να απαντήσετε…).

Φυσικά έχει γκρινιάξει για τον Γραμμένο.

Έχουμε δει ότι γκρινιάζει και για την UEFA.

Ναι! Και όμως! Η ΠΑΕ Ολυμπιακός γκρινιάζει και για τον Θόδωρο Θεοδωρίδη!

Ο Ολυμπιακός γκρινιάζει για τον Κάκο, για τον Τζήλο, για τους αντιπάλους που παίζουν δυνατά, για δανεικούς(!) τις ώρες των αγώνων, τα κανάλια, τους σπίκερ, για τον καιρό, τις μπάλες και όλα όσα μπορείτε να φανταστείτε…

Για τους μόνους που δεν γκρινιάζει είναι οι κ.κ. Χιούμπερτ και Ρηγόπουλος… Τυχαίο θα είναι…

Να που τώρα έχουμε θέμα και κλάψα και για την 15η αγωνιστική που δεν έγινε, επειδή κάποιοι επιτέθηκαν και χτύπησαν τον Τζήλο…

κρίνια λοιπόν και για τη Λίγκα! Εκεί όπου πρόεδρος είναι ο δικός τους εκπρόσωπος! Γκρίνια για την UEFA που είναι ο Θεοδωρίδης, γκρίνια και για τη Λίγκα με πρόεδρο τον Μπαταγιάννη!! Το μόνο που δεν έχει κάνει η επικοινωνία του Ολυμπιακού, είναι να γκρινιάξει για κάτι που αφορά τον Μαρινάκη…

Για το συγκεκριμένο θέμα της 15ης αγωνιστικής είναι ξεκάθαρο ότι η νέα παράγραφος 6 του άρθρου 22 στον ΚΑΠ, έχει ως στόχο να παιχθεί ο δεύτερος γύρος με την σειρά των αγώνων που έχουν κληρωθεί. Υποχρεωτικά, δεν πρέπει να αλλοιώνεται η σειρά των αγώνων του δεύτερου γύρου. Το αναφέρει ο ΚΑΠ, από εκεί και πέρα το ζητάνε η NOVA και η ΕΡΤ και… ο Ολυμπιακός πάλι γκρινιάζει επειδή την δική του πρόταση ψήφισε μόνο ο Πανιώνιος και… ο Άρης!!

Ε, που θα πάει αυτό τώρα; Οκ, είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να δημιουργήσουν αναστάτωση και να απαξιώσουν αυτό το πρωτάθλημα στο οποίο ο ΠΑΟΚ έχει 13/14, αλλά κάπου αυτοδιαψεύδονται και… θα έρθει η στιγμή που δεν θα έχουν πλέον κάτι άλλο για να γκρινιάξουν.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν «κατηγορείται» εδώ και χρόνια για κλάψα και κόμπλεξ, αλλά φέτος ο ΠΑΟΚ έχει αδικηθεί περισσότερο από όλους (να ξαναθυμίσω όόόόλες τις φάσεις;) και παραμένει ψύχραιμος κερδίζοντας τους πάντες εκτός του Ατρόμητου, ενώ οι αντίπαλοι έχουν κάνει… νταμπλ στις δικαιολογίες περί… καλού ποδοσφαίρου με χαμένες ευκαιρίες, δοκάρια, διαιτησία, ΕΠΟ, τώρα και με τη λίγκα και το πρόγραμμα.

Τι άλλο;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.