Το deal που θέλει ο Ολυμπιακός για τον Σολδάνο και οι 2 ακόμα προσθήκες...

Το deal που θέλει ο Ολυμπιακός για τον Σολδάνο και οι 2 ακόμα προσθήκες...

Δημήτρης Τομαράς
Το deal που θέλει ο Ολυμπιακός για τον Σολδάνο και οι 2 ακόμα προσθήκες...

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει την υπόθεση του Σολδάνο για να την κλείσει άμεσα ενώ πέραν του Αργεντίνου δρομολογούνται εξελίξεις για ακόμα και δύο άλλες προσθήκες για την γραμμή κρούσης του...

Σχετικά με τον Σολδάνο ο Ολυμπιακός - βασισμένος πάνω στην συμφωνία με τον παίκτη - προσπαθεί να πετύχει το deal με την Ουνιόν με περίπου 1,1 εκατ. ευρώ συν 20% ποσοστό μεταπώλησης.

Αναφορικά με το 25% του παίκτη βέβαια υπάρχει χωριστή συμφωνία που ήδη έχει επιτευχθεί. Εκτός όμως από τον 24χρονο Αργεντίνο επιθετικό - που οι εκτιμήσεις εξακολουθούν να τον θέλουν να πιάνει Λιμάνι και άμεσα - στον πειραϊκό σύλλογο έχουν κινητοποιηθεί και άλλες δύο προσθήκες στην γραμμή κρούσης. Για ενδεχομένως έναν ακόμα επιθετικό και σίγουρα έναν εξτρέμ. Το ζητούμενο είναι να... τρέξουν έτσι οι εξελίξεις ώστε τις πρώτες ημέρες του Γενάρη εκτός από τον Μασούρα να υπάρχει άλλη μία τουλάχιστον προσθήκη για την επίθεση στον Ρέντη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα