Ενημερώθηκε ο Σαββίδης για Τζήλο

Ενημερώθηκε ο Σαββίδης για Τζήλο

Σταύρος Σουντουλίδης
Ενημερώθηκε ο Σαββίδης για Τζήλο

bet365

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε αναλυτικά από τα στελέχη της ομάδας για την επίθεση που δέχθηκε το πρωί της Τετάρτης (19/12) ο διεθνής διαιτητής, Θανάσης Τζήλος.

Το θέμα με την επίθεση που δέχθηκε ο Λαρισαίος διεθνής ρέφερι από αγνώστους το πρωί της Τετάρτης (19/12) απασχόλησε κατά τη διάρκεια της ημέρας τους ανθρώπους της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, που τοποθετήθηκαν επίσημα με ανακοίνωσή τους, αλλά και μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας της ομάδας, Κυριάκου Κυριάκου.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (19/12) ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε να ενημερωθεί αναλυτικά για την επίθεση και την κατάσταση της υγείας του Θανάση Τζήλου, όπως επίσης και για την κατάσταση που διαμορφώνεται εκ νέου στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά το νέο «χτύπημα» εκτός γηπέδων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα