Μαρτίνς στους παίκτες του: «Βγάλτε από το μυαλό σας την διαιτησία, να κάνουμε το παιχνίδι μας»!

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς στους παίκτες του: «Βγάλτε από το μυαλό σας την διαιτησία, να κάνουμε το παιχνίδι μας»!

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας προς τους παίκτες του μετά την Ξάνθη επεδίωξε να τους ηρεμήσει ψυχολογικά και να τους ξεκαθαρίσει ότι πρέπει να έχουν άλλη αντιμετώπιση στις κακές διαιτησίες και τις προκλήσεις.

Επιστροφή χρημάτων* στο Μπαρτσελόνα – Τότεναμ και σούπερ αποδόσεις στηv Premier League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ανάμεσα στα άλλα ο Μαρτίνς τόνιζε προς τους παίκτες του: «Βγάλτε από το μυαλό σας την διαιτησία. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίζουμε. Όταν σκέφτεστε μόνο την διαιτησία και τις προκλήσεις των αντιπάλων δεν λειτουργείτε με... καθαρό μυαλό και δεν αποδίδετε όπως πρέπει. Ξεχάστε και βγάλτε από τις σκέψεις σας διαιτησία και... ΠΑΟΚ. Μην ασχολείστε με τίποτα από όλα αυτά όταν είστε στο γήπεδο και κάντε το παιχνίδι σας. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με την Μίλαν που πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Μετά θα δούμε την συνέχεια στο πρωτάθλημα όπου δεν τελείωσε τίποτα». Ο Πορτογάλος εκτός των άλλων ως γνωστόν στάθηκε και στον τρόπο που χειρίστηκαν τις προκλήσεις των παικτών της Ξάνθης οι Σισέ και Ποντένσε και ότι θα έπρεπε να είχαν αντιδράσει πιο καλά και πιο έξυπνα. Εννοείται ότι Μαρτίνς και παίκτες συνεχίζουν να πιστεύουν στον τίτλο.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED