«Ο Ολυμπιακός και η Σάντος προσπαθούν να κλείσουν τον Φερέιρα»

«Ο Ολυμπιακός και η Σάντος προσπαθούν να κλείσουν τον Φερέιρα»

Δημήτρης Τομαράς
«Ο Ολυμπιακός και η Σάντος προσπαθούν να κλείσουν τον Φερέιρα»

bet365

Σύμφωνα με πορτογαλικές πηγές και ρεπορτάζ ο Ολυμπιακός και η Σάντος από τη Βραζιλία έχουν αρχίσει επαφές προσπαθώντας να κάνουν δικό τους τον φορ της Μπενφίκα, Φακούντο Φερέιρα.

Επιστροφή χρημάτων* στο Εβερτον – Γουότφορντ και σούπερ αποδόσεις στηv Premier League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Για τον 27χρονο φορ της Μπενφίκα αυτό που τονίζεται είναι πως το... αγκάθι είναι το κασέ του. Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται από την Ιβηρική τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Σάντος έχουν ήδη κάνει επαφές με στόχο να κλείσουν τον Φερέιρα. Ο ίδιος πάντως δεν δείχνει να θέλει ούτε Βραζιλία αλλά ούτε και Κίνα (σ.σ. που επίσης έχει ακουστεί για εκείνον) αλλά να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός θέλει να πετύχει deal με δανεισμό και οψιόν αγοράς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα