Eπιεικώς απαράδεκτοι!

Eπιεικώς απαράδεκτοι!

Νίκος Αθανασίου Νίκος Αθανασίου
Eπιεικώς απαράδεκτοι!

bet365

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για το απόλυτο μηδενικό που πήραν στο τεστ οι αναπληρωματικοί του Δώνη και βγάζει το καπέλο στους ερασιτέχνες της Ιεράπετρας.

Ο Γιώργος Δώνης τους έδωσε την ευκαιρία, άνοιξε το rotation σε τόσο υπερβολικό βαθμό που ο μόνος... έμπειρος στον πάγκο ήταν ο Μπουζούκης(ευτυχώς που υπήρχε κι αυτός δείχνοντας πως είναι να έχεις την σωστή νοοοτροπία), ο αντίπαλος προσφερόταν για να πιάσουν την ευκαιρία από τα μαλλιά και να δείξουν πράγματα στον προπονητή τους και εκείνοι παραλίγο να γράψουν ιστορία, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό σε μία ντροπιαστική ήττα από ένα ερασιτεχνικό σωματείο που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία! Ο μόνος που διασώθηκε από εκείνους που πήραν το χρίσμα στην ενδεκάδα ήταν ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης και ο Κότσαρης που γλίτωσε τα χειρότερα.

Οι υπόλοιποι βασικοί υποτίμησαν όσο δεν πήγαινε τον αντίπαλο, παρουσίασαν μία εικόνα πάνω στο χορτάρι απογοητευτική, είχαν εντελώς λάθος νοοτροπία για να διαχειριστούν το παιχνίδι και η Ιεράπετρα για λίγα δευτερόλεπτα δεν πέτυχε την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της!

Το παιχνίδι δεν χωρά καμία κριτική. Το να αναλύσεις την εικόνα της αναμέτρησης είναι ο καλύτερος τρόπος να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, αναφερόμενος για παράδειγμα στις ευκαιρίες που δημιούργησε και έχασε το ᾽᾽τριφύλλι᾽᾽ στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Παναθηναϊκός είχε απέναντι του μία ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ομάδα και το παιχνίδι ήταν επίσημο. Όχι κάποιο φιλικό. Αυτό το ματς αν είσαι σοβαρός το παίρνεις από το πρώτο ημίχρονο. Δεν ήσουν και πάμε παρακάτω. Εδώ τελειώνει η κουβέντα για το σημερινό παιχνίδι, ειδικά όταν χρειάζεσαι την τελευταία φάση του ματς και ένα τραγικό λάθος του πορτιέρο για να μην χάσεις το παιχνίδι, επαναλαμβάνουμε από ομάδα Γ’ Εθνικής, ερασιτεχνικού επιπέδου!

Το θέμα είναι παθήματα σαν το σημερινό να γίνονται μαθήματα και μέσα από αυτή την διαδικασία να βελτιώνεσαι ως ομάδα. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνά κανείς είναι πως μιλάμε για τον Παναθηναϊκό και παρά την σωστή, δεδομένη και απόλυτα λογική πίστωση χρόνου, υπάρχουν και κάποια πράγματα που είναι απλά ανεπίτρεπτα. Όπως το σημερινό, ειδικά όταν από αυτά τα παιδιά υπάρχουν απαιτήσεις!

Να εξηγούμαστε, όμως, για να μην παρεξηγούμαστε. Αρκετά από αυτά τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα έχουν και το ταλέντο και τις ικανότητες για να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό μέσα στην σεζόν. Έχουν την αξία να αποτελέσουν σημαντικούς κρίκους αυτής της ομάδας στο τώρα και στο μέλλον. Σήμερα όμως πέρασαν κάτω από την βάση και δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες του προπονητή τους.

Κλείνοντας, ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες της κρητικής ομάδας που τα έδωσαν όλα απόψε στο ΟΑΚΑ, είχαν καταπληκτική τακτική προσέγγιση και συγκέντρωση και έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται υπερήφανοι για την εμφάνισή τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.