Ρεπό και ανασύνταξη στον ΟΦΗ

Ρεπό και ανασύνταξη στον ΟΦΗ

Δημήτρης Ρούσσος
Ρεπό και ανασύνταξη στον ΟΦΗ

bet365

Οι παίκτες του ΟΦΗ πήραν ρεπό τη Δευτέρα (03/12), προκειμένου να ξεκουραστούν μετά το ταξίδι στα Ιωάννινα και να ξεκινήσουν δυναμικά την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (09/12, 17:15).

Ημέρα ανασυγκρότησης δυνάμεων είναι η σημερινή για τους Κρητικούς, που δεν θα προπονηθούν, έχοντας επιστρέψει από την Ήπειρο για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ισοπαλία αποτέλεσε βαθμολογικό όφελος, έστω κι αν δεν ήρθε η νίκη, την οποία οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου κρατούσαν ως το 84' στους Ζωσιμάδες.

Την Τρίτη (04/12) θα συγκεντρωθούν ξανά οι Ομιλίτες στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο στις 11:00, ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Super League με τον Παναθηναϊκό, ενώ θα ξεκαθαριστεί και η κατάσταση των Κουτσιανικούλη, Ντίνα και Νέιρα, που δεν έπαιξαν το Σάββατο λόγω τραυματισμού, καθώς και του Αραβίδη, που αντιμετώπισε ένα προσωπικό πρόβλημα κι έμεινε επίσης εκτός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα