Στοιχίζει το «κενό» των Αλμπάνη, Γιακουμάκη

Γιώργος Ντυμένος
Στοιχίζει το «κενό» των Αλμπάνη, Γιακουμάκη

bet365

Οι δύο παίκτες ήταν πέρσι οι MVP σε Ριζούπολη και Λιβαδειά αντίστοιχα, όμως φέτος ο πρώτος συνεχίζει αλλού την καριέρα του και ο δεύτερος δεν παίζει πολύ.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Κάλιαρι – Τορίνο! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται πλέον ο Απόλλων Σμύρνης που μετά και την συμπλήρωση της 11ης αγωνιστικής ακόμη αναζητά την πρώτη του νίκη, ενώ την ίδια στιγμή σε δύσκολη θέση περιήλθε και ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί ύστερα από την ήττα που γνώρισαν στα Γιάννινα παρέμειναν καθηλωμένοι στη ζώνη του υποβιβασμού και οι δύο ομάδες παρουσιάζονται «δύσκολες» στο γκολ. Η μεγάλη τους διαφορά σε σχέση με πέρσι είναι πως δεν «διαθέτουν» πλέον Χρήστο Αλμπάνη και Πέτρο Γιακουμάκη αντίστοιχα.

Το διαθέτουν μπήκε σε εισαγωγικά καθώς πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις, αλλά η ουσία παραμένει ίδια, ότι σε αμφότερες λείπουν τα πολύτιμα τέρματά τους.

Ο Αλμπάνης ήταν την περασμένη σεζόν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και οι εμφανίσεις του άνοιξαν τον δρόμο για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Σε 29 ματς πέτυχε 8 γκολ (από τα συνολικά 23 του Απόλλωνα στην κατηγορία), χάρισε νίκες και το κενό του φαντάζει δυσαναπλήρωτο. Η «φτωχή» επιθετική συγκομιδή που έχουν φέτος στη Ριζούπολη (μόλις 3 τέρματα μετά από 11 παιχνίδια), αντικατοπτρίζει του λόγου το αληθές.

Η περίπτωση του 26χρονου ακραίου των Βοιωτών είναι κάπως διαφορετική, καθώς ο παίκτης συνεχίζει στους «πράσινους». Την περασμένη χρονιά ήταν ο πρώτος τους σκόρερ καθώς βρήκε στόχο 7 φορές και σε αρκετές έκρινε το αποτέλεσμα, χαρίζοντας στην ομάδα του πολύτιμους βαθμούς. Ομως φέτος σταδιακά απώλεσε τη θέση του στο αρχικό σχήμα και είναι χαρακτηριστικό πως η τελευταία φορά που ξεκίνησε βασικός ήταν στις 21 Οκτωβρίου κόντρα στην Ξάνθη.

Μετά και τη συμπλήρωση 11 αγώνων μετρά 9 εμφανίσεις εκ των οποίων μόνο οι δύο ήταν 90λεπτα και οι τέσσερις στην ενδεκάδα. Ετσι ο χρόνος συμμετοχής του έχει περιοριστεί και απόρροια αυτού ήταν πως βρήκε, ως τώρα, δίχτυα μόνο μία φορά, κάτι που εκ των αποτελεσμάτων φαίνεται πως «στοιχίζει» στον Λεβαδειακό. Ο νεαρός αντιμετώπισε εσχάτως και ένα πρόβλημα τραυματισμού (για αυτό δεν έπαιξε στα Γιάννινα), ενώ παραμένουν στάσιμες οι επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του, χωρίς κάποια… ένδειξη πως το κλίμα δύναται να ανατραπεί στο υπόλοιπο της χρονιάς (το καλοκαίρι μένει ελεύθερος).

Οι παραπάνω δύο περιπτώσεις αποτυπώνουν ανάγλυφα ορισμένα πράγματα. Το βασικό έγκεινται στην αξία των Αλμπάνη, Γιακουμάκη, καθώς αμφότεροι έδειξαν πως είναι σε θέση να ηγηθούν μίας ομάδας και να την οδηγήσουν στην παραμονή. Το δεύτερο ότι η Ελλάδα συνεχίζει να βγάζει καλούς παίκτες και υπάρχει ταλέντο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα