Δώνης: «Εξαιρετικός ο Ουζουνίδης, πολύ καλή ομάδα η ΑΕΚ»

Gazzetta team
Δώνης: «Εξαιρετικός ο Ουζουνίδης, πολύ καλή ομάδα η ΑΕΚ»

bet365

Ο Γιώργος Δώνης έπλεξε το εγκώμιο του Μαρίνου Ουζουνίδη, τόνισε πως η ΑΕΚ έχει πολύ καλή ομάδα και υπογράμμισε πως στην πρώτη δυσκολία δεν θα πρέπει να γίνεται λόγος για τον προπονητή.

Σοσιεδάδ – Θέλτα με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στο φιλοξενήθηκε στο «Total Football» του «Οpen» όπου και μίλησε για διάφορα θέματα. Εκτός από το ότι είπε πως μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να κοντράρει τον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ΑΕΚ. Τόνισε πως ο Ουζουνίδης είναι εξαιρετικός προπονητής και στάθηκε στο πολύ καλό τακτικό κομμάτι της άλλοτε ομάδας του.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλό τακτικό πλάνο, έχει έναν προπονητή που είναι εξαιρετικός. Θα πρέπει όταν κάτι δεν πάει καλά να μην πηγαίνουμε σε εύκολες λύσεις, να μιλήσουμε για τον προπονητή. Ίσως να μην μπορεί κάθε χρόνο να πάρει το πρωτάθλημα αλλά έχει μια πολύ καλή ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα