Κάνιας: Ενας MVP που ψάχνει… νέο συμβόλαιο

Κάνιας: Ενας MVP που ψάχνει… νέο συμβόλαιο

Κάνιας: Ενας MVP που ψάχνει… νέο συμβόλαιο

bet365

Ο Χοσέ Κάνιας αναδείχθηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ ως ο πολυτιμότερος παίκτης το μήνα Οκτώβριο, με τον Ισπανό να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές, που περιμένουν νέο συμβόλαιο.

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας είναι η «ψυχή» των «ασπρόμαυρων» αποδυτηρίων, παρότι είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, που συνειδητά παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το τελευταίο διάστημα άρχισε αραιά και που να σχολιάζει πρόσωπα και πράγματα γύρω από την ομάδα στο Instagram, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να τον επιλέγει και να τον αναδεικνύει ως τον MVP του μήνα Οκτωβρίου, ο δεύτερος προσωπικός τίτλος τη σεζόν, μετά το βραβείο του best goal (Ιούλιος-Αύγουστος) για το εντυπωσιακό, αν μη τι άλλο, τέρμα στο ματς με τη Βασιλεία.

Τουρκία – Σουηδία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο κολλητός του και συμπατριώτης της, Χοσέ Κρέσπο, είχε κερδίσει το βραβείο του MVP τους δύο προηγούμενους μήνες και η ισπανική κυριαρχία συνεχίστηκε με τον Κάνιας, ένα αποτέλεσμα που ξάφνιασε αρκετούς, αλλά όπως εξήγησε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, «αποτελεί μια σαφής ένδειξη ποδοσφαιρικής ωριμότητας από τον κόσμο του ΠΑΟΚ». Ο MVP Οκτωβρίου, με την συνεισφορά του στο ανασταλτικό κομμάτι, στα τρεξίματα, στην ενέργεια, αλλά και στην ανάπτυξη κατάφερε να κερδίσει τον Λέο Ζαμπά των δύο γκολ και των τεσσάρων ασίστ, αλλά και τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς των τεσσάρων γκολ. Δεν το λες και μικρό το κατόρθωμά του.

Ο Ισπανός χαφ αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος τον χρησιμοποίησε μαζί με τρεις διαφορετικούς παρτενέρ (Μαουρίσιο, Σάχοφ, Βέρνμπλουμ) στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ, με τον Ισπανό να ανταποκρίνεται άψογα και να φτάνει τις 83 συμμετοχές με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Ο γεννημένος στις 27 Μαΐου του 1987, στην πόλη Χερέθ Ντε Λα Φροντέρα στο Κάντιθ, ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που ήρθαν το καλοκαίρι του 2016 στον ΠΑΟΚ, επί Λούμπος Μίχελ, με το τριετές συμβόλαιό του να εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως συμβαίνει και με τους Κρέσπο, Βαρέλα, Σάχοφ, Μπίσεσβαρ.

Η σταθερότητα που βγάζει το τελευταίο διάστημα μέσα στον αγωνιστικό χώρο αναγκάζει τον Λουτσέσκου να τον προτιμάει και να του δίνει φανέλα βασικού, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί όταν το δίδυμο Βέρνμπλουμ-Μαουρίσιο αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά του.

Το σίγουρο είναι πως ο Κάνιας θα το παλέψει, όπως έκανε και το προηγούμενο διάστημα, περιμένοντας από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και το νέο αθλητικό διευθυντή Μάριο Μπράνκο να «τρέξουν» το θέμα του συμβολαίου του, όπως συμβαίνει με τον «ομόσταβλό» του (εκπροσωπούνται από τον ίδιο Ισπανό ατζέντη) Χοσέ Ανχελ Κρέσπο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα