Κωνσταντίνου: «Είπα για την εμπειρία του Διούδη, πως μπορώ να μειώσω τον Κότσαρη;»

Κωνσταντίνου: «Είπα για την εμπειρία του Διούδη, πως μπορώ να μειώσω τον Κότσαρη;»

Gazzetta team
Κωνσταντίνου: «Είπα για την εμπειρία του Διούδη, πως μπορώ να μειώσω τον Κότσαρη;»

bet365

Σε διευκρίνιση των λεγομένων του για τους Διούδη και Κότσαρη, έπειτα από τις διαστάσεις που πήρε μια αναφορά του για το διαφορετικό αποτέλεσμα που θα μπορούσε να έχει το «αιώνιο» ντέρμπι αν δεν τραυματιζόταν ο βασικός τερματοφύλακας του «τριφυλλιού», προχώρησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Απόλλων Σμύρνης - Άρης! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, δέχθηκε δριμεία κριτική λέγοντας πως αν ο Διούδης δεν είχε χτυπήσει, θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να φύγει νικητής από το Φάληρο, αυτό εξελήφθη ως μείωση του Κότσαρη που κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας στα δύσκολα και ο Κωνσταντίνου ανέφερε τα παρακάτω σε επίσημη δήλωσή του.


«Προκειμένου να διευκρινίσω τη θέση μου για τις δηλώσεις που έκανα μετά το τέλος του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να αποφευχθούν περαιτέρω παρερμηνείες, θα ήθελα να δηλώσω τα εξής:

Ως πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κύριο μέλημά μου είναι η εύρυθμη λειτουργίας της διοίκησης και η στήριξη του έργου του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ως άνθρωπος που φόρεσα δύο δεκαετίες τη φανέλα του Παναθηναϊκού ως τερματοφύλακας, έχω δύο φορές μεγαλύτερη ευαισθησία για τη συγκεκριμένη θέση. Θα ήταν πολύ μακριά από τα «πιστεύω» μου να ασκήσω οποιαδήποτε κριτική για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.

Αυτό που είπα χθες για τον Σωκράτη Διούδη αφορά τη ροή του αγώνα και την εικόνα που θεωρώ ότι θα είχε το ματς εάν δεν προέκυπτε το συμβάν του τραυματισμού του. Δηλαδή δεν θα υπήρχαν εννέα λεπτά καθυστέρησης, διάστημα στο οποίο δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης. Επίσης, δεν θα είχαμε προχωρήσει σε αναγκαστική αλλαγή που στέρησε τη δυνατότητα από το τεχνικό επιτελείο να δώσει ανάσες στην ομάδα. Για τον Κωνσταντίνο Κότσαρη έχω να πω ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει η Ελλάδα στη συγκεκριμένη θέση τα τελευταία χρόνια και θα μας απασχολήσει ευχάριστα τα επόμενα χρόνια. Η παρουσία του στο πρώτο του ντέρμπι μαρτυρά ότι το μέλλον του ανήκει».

Νωρίτερα, είχε μιλήσει στο ΣΠΟΡΤ FM 94,6, λέγοντας: «Αυτό που είπα είναι ότι ισοφαρίστηκε και μπορεί να κρατούσε το αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός αν δεν είχε τραυματιστεί ο Διούδης. Με τις πολλές σέντρες ο Ολυμπιακός, έβαλε και τρίτο ψηλό ο προπονητής του Ολυμπιακού, λόγω εμπειρίας του ο Διούδης θα μπορούσε να κρατήσει το αποτέλεσμα.

Απεναντίας είπα ότι έκανε ο Κότσαρης μία εκπληκτική επέμβαση στο φάουλ του Ολυμπιακού. Ο Κότσαρης και ο Ξενόπουλος είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού. Πως μπορώ εγώ να μειώσω τον Κότσαρη όταν έχει κάνει δύο εξαιρετικές αποκρούσεις;».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα