Προβληματισμός στον Πανιώνιο για ορισμό Σιδηρόπουλου με Ατρόμητο (pic)

Θοδωρής Βασίλης
Προβληματισμός στον Πανιώνιο για ορισμό Σιδηρόπουλου με Ατρόμητο (pic)

bet365

Στον Πανιώνιο δεν μπορούσαν να κρύψουν την προβληματισμό τους για τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στον αγώνα με τον Ατρόμητο, αφού έχουν παράπονα από το παρελθόν που παραλίγο να κοστίσουν στην ομάδα.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Λέστερ - Γουέστ Χαμ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η νέα εποχή στα ποδοσφαιρικά δρώμενα έλεγε ότι πλέον όλα θα είναι καθαρά, αδικίες δεν θα υπάρχουν και οι μικροί που την πλήρωναν και την πληρώνουν συνήθως θα έχουν πλέον το δικαίωμα στην ελπίδα ότι θα μπορούν να διεκδικούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι τους αναλογεί.

Φευ όμως. Όλα αλλάζουν και όλα το ίδιο μένουν. Τελικά οι μικροπολιτικές είναι αυτές που διαμορφώνουν τις καταστάσεις και δεν αφήνουν το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο να αναπνεύσει. Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που έχει νιώσει στο πετσί του την αδικία διαχρονικά με τον πιο σκληρό τρόπο και η νέα εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο που ευαγγελιζόταν την εξυγίανση γέμιζε με ελπίδες όλους.

Οι «κυανέρυθροι» οι οποίοι ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά (έχει ακόμα μέχρι να τελειώσει η οικονομική εξυγίανση) βλέπουν ότι συνεχίζονται τα εμπόδια που τους βάζουν στον δρόμο τους. Ο Πανιώνιος την Κυριακή φιλοξενεί τον Ατρόμητο για την 8η αγωνιστική και ο ορισμός του Τάσου Σιδηρόπουλου στην Πλατεία προκάλεσε την δυσαρέσκεια (για να μην πούμε κάτι πιο βαρύ) στους ανθρώπους του συλλόγου.

Και αυτό γιατί ο 39χρονος διεθνής διαιτητής έχει συνδέσει το όνομά του με δύο κακές διαιτησίες εις βάρος του Ιστορικού, διαιτησίες που την μια φορά παραλίγο να του στοιχίσει ακόμα και την κατηγορία. Συγκεκριμένα το Μάιο του 2015 ο Πανιώνιος του Μαρίνου Ουζουνίδη υποδεχόταν τον αδιάφορο ΠΑΟΚ και χρειαζόταν ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Το ματς έληξε τελικά 0-0 με τον Πανιώνιο να παίρνει τον βαθμό που τόσο χρειαζόταν σε ένα ματς όμως που οι Νεοσμυρνιώτες είχαν τεράστια παράπονα τόσο για την αποβολή του Τασουλή (με δύο κάρτες σε ένα λεπτό), όσο και για τις καθυστερήσεις αλλά και γενικότερα για τα σφυρίγματα του ως προς το πειθαρχικό κομμάτι και τα φάουλ.

Η διαιτησία αυτή στη Νέα Σμύρνη ξεχάστηκε γρήγορα αφού το νέκταρ από την επίτευξη της παραμονής τα έβαλε όλα στο περιθώριο. Η δεύτερη φορά που ο Τάσος Σιδηρόπουλος άφησε με παράπονα τους «κυανέρυθρους» ήταν το Νοέμβριο του 2017 ξανά σε αγώνα με τον Δικέφαλο του Βορρά στη Νέα Σμύρνη. Πανιώνιος και ΠΑΟΚ αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 με γκολ του Μάτος στις καθυστερήσεις με τους ανθρώπους του Πανιωνίου να του χρεώνουν ότι επέτρεψε στον Βραζιλιάνο άσο να παίξει αντιαθλητικά (χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ήταν το φάουλ στον Σαββίδη που όχι απλά δεν είδε κίτρινη κάρτα, αλλά δεν δόθηκε καν η παράβαση) χωρίς να αποβληθεί με αποτέλεσμα να είναι αυτός που γλίτωσε τον ΠΑΟΚ από την ήττα στις καθυστερήσεις.

Έχοντας τις δύο αυτές διαιτησίες στο μυαλό τους οι άνθρωποι του Πανιωνίου εξέφραζαν τον προβληματισμό τους πως είναι δυνατόν η ΚΕΔ να ορίζει τον συγκεκριμένο διαιτητή σε αγώνα της ομάδας του Ζοσέ Ανιγκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα