Ο Ολυμπιακός ζήτησε ξένους διαιτητές για όλους τους αγώνες του!

Ο Ολυμπιακός ζήτησε ξένους διαιτητές για όλους τους αγώνες του!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός ζήτησε ξένους διαιτητές για όλους τους αγώνες του!

bet365

Παρουσία ξένων διαιτητών σε όλους τους δικούς του αγώνες στη Super League ζήτησε ο Ολυμπιακός στο ΔΣ της ΕΠΟ μέσω του εκπροσώπου του Τάκη Αγραφιώτη. Στον Περέιρα παρέπεμψαν το «ερυθρόλευκο» αίτημα!
Ανάμεσα στα άλλα ο κ. Αγραφιώτης είπε πως «εμείς θέλουμε διαιτητές από το εξωτερικό σε όλα τα παιχνίδια μας στο πρωτάθλημα». Άφησε δε να εννοηθεί πως εάν γινόταν και για όλες τις αναμετρήσεις στην Super League θα ήταν ακόμα πιο καλά. Στον Τάκη Αγραφιώτη, παράγοντα του Ολυμπιακού, απάντησε ο υπερσύμβουλος Πετρ Φούσεκ. Ο Τσέχος παράγοντας - στον οποίο κυρίως απευθύνθηκε ο εκ των αντιπροέδρων των Πειραιωτών - δεν απέρριψε το αίτημα.
Τόνισε όμως είναι κυρίως θέμα της ΚΕΔ και του Βίτορ Μέλο Περέιρα και αφού κάνει και εγγράφως σχετικό αίτημα ο πειραϊκός σύλλογος μπορεί να εξεταστεί άμεσα. «Ζητάμε τότε, την κλήση του Περέιρα στο επόμενο συμβούλιο της ΕΠΟ. Να έρθει να μας εξηγήσει πόσο ανεξάρτητος είναι και πως κάνει τους ορισμούς…», απάντησε χαρακτηριστικά ο Τάκης Αγραφιώτης.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED