Το... καμπανάκι του Μαρτίνς προς τους παίκτες του!

Δημήτρης Τομαράς
Το... καμπανάκι του Μαρτίνς προς τους παίκτες του!

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε αρκετές παρατηρήσεις προς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά το ματς με τον ΟΦΗ. Ο Πορτογάλος έθεσε ζήτημα νοοτροπίας και ανάγκης αλλαγής εικόνας. Ανέλαβαν τις ευθύνες τους οι παίκτες.
Ο Πορτογάλος πήρε ήδη τα... μέτρα του μετά την ήττα με 1-0 από τον ΟΦΗ. Η απόφαση να μείνουν οι παίκτες στον Ρέντη μία ημέρα παραπάνω ενόψει του αγώνα με τη Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο για το Europa (σ.σ. πάντα οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών μένουν στον Ρέντη παραμονές ταξιδιών ή εκτός έδρας αγώνων) έχει να κάνει με το τι θέλει να συζητήσει μαζί τους. Φυσικά και το να γίνει και μία κουβέντα ανάμεσα στους ίδιους ποδοσφαιριστές και να αντιληφθούν το τι πρέπει να αλλάξουν. Για να φανεί και η στήριξη στην απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς στον Ρέντη έμεινε και ο Κριστιάν Καρεμπέ, δίνοντας έτσι και το σχετικό παράδειγμα. Ο 48χρονος τεχνικός είχε κάνει κάτι ανάλογο και στην Πορτογαλία, προσβλέποντας σε περαιτέρω σύσφιξη, αυτοσυγκέντρωση, προσήλωση και μεγαλύτερη προσοχή της ομάδας.
Ο Πέδρο Μαρτίνς ανάμεσα στα άλλα - και πέραν των αρκετών παρατηρήσεων που είχε να κάνει (σ.σ. μάλιστα και μέσω βίντεο) για το αγωνιστικό σκέλος και ακόμα και για την φάση του 1-0 του ΟΦΗ αλλά και τις χαμένες ευκαιρίες - έσπευσε να επισημάνει προς τους παίκτες του πως «πρέπει να... συνέλθετε και να καταλάβετε το που παίζουμε. Η χθεσινή εικόνα του α' μέρους δεν είναι εικόνα Ολυμπιακού. Δεν είναι εικόνα ομάδας που πάει για πρωτάθλημα. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και να αλλάξουμε άμεσα το αγωνιστικό μας πρόσωπο. Είμαστε στον Ολυμπιακό και πρέπει όλοι μας να λειτουργούμε ανάλογα και να δείχνουμε πως καταλαβαίνουμε το που βρισκόμαστε. Σε τι σύλλογο είμαστε. Να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες και να πετύχουμε». Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών φάνηκε να υπάρχει ανάληψη των ευθυνών τους στο αγωνιστικό σκέλος, που αναγνώριζαν ότι δεν πήγαν καλά στο ματς στο Γεντί Κουλέ. Βέβαια θα φανεί στις επόμενες αναμετρήσεις με Ντουντελάνζ εκτός και Απόλλωνα εντός πόσο θα βοηθήσει όλο αυτό που έγινε. Πάντως είναι δεδομένο πως άπαντες θέλουν να δουν ξανά την ομάδα στον... δρόμο των νικών αλλά και να αποδίδει στο επίπεδο που μπορεί και πρέπει. Επίσης είναι σαφές ότι τα προσεχή δύο παιχνίδια είναι σημαντικά και ίσως ακόμα & κομβικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα