Προθεσμία για υπομνήματα μέχρι Τετάρτη για Ολυμπιακό & ΑΕΚ στην υπόθεση του Λάζαρου

Gazzetta team
Προθεσμία για υπομνήματα μέχρι Τετάρτη για Ολυμπιακό & ΑΕΚ στην υπόθεση του Λάζαρου

bet365

Το Διαιτητικό έδωσε προθεσμία για υπομνήματα μέχρι την Τετάρτη στις 16:00 σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, οι υποθέσεις των οποίων εκδικάστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην ΕΠΟ.
Από μεριάς του παίκτη υπήρξαν ενστάσεις και αναφορές για κακή σύνθεση του δικαστηρίου με τις οποίες συμφώνησε και ο Ολυμπιακός. Ακόμα και για θέματα αρμοδιότητας καθώς τονίστηκε πως δεν υπάρχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και δεν προκύπτει από πουθενά να υπάρχουν διατάξεις που ο ποδοσφαιριστής παραβίασε. Γενικά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος - που ήταν παρών στην διαδικασία - κατέθεσε μια σειρά από ενστάσεις: κακής σύνθεσης δικαστηρίου, αρμοδιότητας της Επιτροπής, καταχρηστικής ασκήσεως προσφυγής και άλλα. Στο πλευρό του τάχθηκε & ο ΠΣΑΠ.
Η πλευρά της ΑΕΚ διαφώνησε θεωρώντας νόμιμη τη σύνθεση του δικαστηρίου και υποστήριξε ότι «η απόφαση λέει ότι το συμβόλαιο είναι άκυρο γιατί δεν επικυρώθηκε από την Λίγκα. Το κύρος του συμβολαίου όμως δεν εξαρτάται από την επικύρωσή του. Το CAS λέει ότι η κατάθεση συμβολαίου δεν αποτελεί ουσιώδες στοιχείο. Τον Αύγουστο του 2016 υπογράψαμε συμβόλαιο με δανεισμό και οψιόν, που φέρει υπογραφή 1/07/2018 ώστε να είναι εξασφαλισμένη η ΑΕΚ σε περίπτωση αγοράς του». Ο νομικός εκπρόσωπος του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, Ιωάννης Χατζησαββάογλου, τόνισε πως «ήθελαν να έχουν εξασφαλισμένη την ομηρεία του». Στις εμπλεκόμενες πλευρές δόθηκε περιθώριο για υπομνήματα μέχρι την Τετάρτη στις 16.00.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα