Το «stop» του Γρηγορίου στον Λεβαδειακό

Gazzetta team
Το «stop» του Γρηγορίου στον Λεβαδειακό

bet365

Ο 44χρονος κόουτς «ακούστηκε» ως το φαβορί για διάδοχος του Μάντζιου, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης και σούπερ αποδόσεις στη Σούπερ Λιγκ από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στο άκουσμα της αποχώρησης του Ακη Μάντζιου από τον Λεβαδειακό, ένα όνομα που «έπαιξε» και «ακούστηκε» ώστε να αναλάβει τα ηνία των Βοιωτών ήταν εκείνο του Μιχάλη Γρηγορίου, καθώς ο 44χρονος κόουτς από το καλοκαίρι «παίζει», και εύλογα, αρκετά για τους Βοιωτούς, αφού ήταν πολύ ψηλά – ίσως και στην κορυφή – της λίστας για να διαδεχθεί τον Ζοσέ Ανιγκό το περασμένο καλοκαίρι.

Ομως επί του παρόντος και σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες δεν θα προχωρήσει κάτι, αλλά για άλλους λόγους και όχι γιατί η περίπτωσή του δεν απασχολεί. Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως ήταν άλλα τα «θέλω» του νεαρού κόουτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα