Και με Πέλκα πάει ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι!

Και με Πέλκα πάει ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι!

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας θα «σφίξει τα δόντια» και θα φωνάξει «παρών» στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη. Δοκίμασε στην προπόνηση του Σαββάτου (21/10) και μπήκε στην αποστολή.

Ο Δημήτρης Πέλκας, όπως αναφέρει στην ενημέρωσή της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, «δοκίμασε το πόδι του, ακολούθησε το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις στο ισχίο και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του».

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η συγκεκριμένη εξέλιξη προέκυψε μέσα από την επιθυμία του Έλληνα μεσοεπιθετικού να μην απουσιάσει από το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη, κάτι που προσθέτει στα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου ένα επιπλέον «όπλο», ο οποίος αποφάσισε να πάρει για πρώτη φορά, μετά τη «σιωπηρή τιμωρία», στην αποστολή και τον Αμρ Ουάρντα.

Αντίθετα, ο Τσούμπα Άκπομ πονούσε στην ποδοκνημική κι έμεινε εκτός αποστολής.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Σάχοφ, Βέρνμπλουμ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Καρέλης.

Στην τελευταία προπόνηση στην Τούμπα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου επικεντρώθηκε – όπως πάντα – στην τακτική προσέγγιση της δύσκολης αναμέτρησης και στις στατικές φάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα