Κοιτάζει Κυριακόπουλο η ΑΕΚ

Gazzetta team
Κοιτάζει Κυριακόπουλο η ΑΕΚ

bet365

Στην λίστα του Νίκου Λυμπερόπουλου φέρεται να έχει μπει ο Γιώργος Κυριακόπουλος με τον αριστερό μπακ-χαφ του Αστέρα να έχει συμβόλαιο ως το 2021.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ένας από τους νέους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει φέτος είναι ο Γιώργος Κυριακόπουλος.

Ο αριστερός μπακ-χαφ του Αστέρα έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις και σύμφωνα με την «Ώρα» βρίσκεται στην λίστα του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Η Ένωση ενδεχομένως να κοιτάξει για παίκτη στην αριστερή πλευρά της μετά τον τραυματισμό του Λόπες, με τον 22χρονο παίκτη των Αρκάδων να είναι όπως αναφέραμε στην λίστα. Ο Κυριακόπουλος έχει ωστόσο συμβόλαιο ως και το 2021, αλλά ο Αστέρας έχει δείξει πως με καλές προτάσεις δεν λέει όχι στις πωλήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα