Οι 19 του Μάντζιου στον Λεβαδειακό για το ματς με Ατρόμητο

Δημήτρης Τομαράς
Οι 19 του Μάντζιου στον Λεβαδειακό για το ματς με Ατρόμητο

bet365

Αποστολή με 19 παίκτες έβγαλε ο Άκης Μάντζιος μετά το τέλος της προετοιμασίας της ομάδας του Λεβαδειακού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Μέσα οι Ιωαννίδης, Σαβαντογκό και Μητρόπουλος που είχαν θέματα τραυματισμών αλλά όχι ο Μανγκά.
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς (Κυριακή 30/9/2018 – 18.15). Μετά το τέλος της προπόνησης ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας η οποία και αποτελείται από 19 παίκτες: Μπάγιτς, Επασί, Όμο, Νανγκίς, Κρνετα, Μαρκόβσκι, Ζησόπουλος, Νίκας, Καραχάλιος, Χατζηλάμπρος Ευστάθιος, Τσαμπούρης Σάββας, Φαβάρο, Σαβαντογκό, Μητρόπουλος, Σουμπίνιο, Αντιλέχου, Ιωαννίδης, Παντελιάδης και Γιακουμάκης. Στους 19 είναι οι Ιωαννίδης, Σαβαντογκό και Μητρόπουλος που είχαν θέματα τραυματισμών αλλά όχι ο Μανγκά που επίσης είχε θέμα τραυματισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα