Μακέντα: «Με την βοήθεια του κόσμου να βελτιωνόμαστε»

Μακέντα: «Με την βοήθεια του κόσμου να βελτιωνόμαστε»

Gazzetta team
Μακέντα: «Με την βοήθεια του κόσμου να βελτιωνόμαστε»

bet365

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού τόνισε πως η ομάδα ακόμα δεν έχει κάποιον συγκεκριμένο στόχο κι ότι αυτό που όλοι θέλουν είναι να βελτιώνονται με την βοήθεια του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της ΕΡΤ:

«Ευχαριστώ τον προπονητή για την στήριξη, έχουμε μια καλή σχέση, εκείνος μου ζήτησε να βοηθήσω να επιταχύνουμε τον ρυθμό. Αυτός ήταν ο σκοπός να δώσω μεγαλύτερο ρυθμό στην ομάδα».

Για τον στόχο του Παναθηναϊκού: «Δεν έχουμε κάποιο στόχο αυτή τη στιγμή, από εκεί και πέρα είμαστε μία ομάδα από νέους παίκτες, που στόχος μας είναι βήμα βήμα να προχωρήσουμε με την βοήθεια του κόσμου που θέλουμε πάντα δίπλα μας. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι η βελτίωσή μας κι από εκεί και πέρα θα δούμε που θα έχουμε φτάσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα