Επαφές με Ντέλετιτς

Επαφές με Ντέλετιτς

Gazzetta team
Επαφές με Ντέλετιτς

bet365

Στη Λάρισα έβαλαν σε πρώτο πλάνο την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους με τον 25χρονο μεσοεπιθετικό
Στη Λάρισα αρέσκονται τα τελευταία χρόνια σε πολυετή συμβόλαιο και σε αυτό το πλάνο έγκεινται η απόφαση που έχει παρθεί, για πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους με τον Μίλος Ντέλετις. Ο 25χρονος πλέον μεσοεπιθετικός υπέγραψε το καλοκαίρι του 2016 για τρεις σεζόν, μετρά 61 εμφανίσεις και 6 γκολ με την ομάδα και με βάσει την υπάρχουσα συμφωνία του με τους «βυσσινί», το ερχόμενο καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος.
Ηδη έχουν υπάρξει οι πρώτες επαφές (όπως και με άλλους όπως τον Φατιόν), παρατηρείται σχετικά καλό κλίμα και ανά πάσα στιγμή ενδέχεται να υπάρξουν σχετικές εξελίξεις. Παρότι εσχάτως στην ομάδα έχουν εισέλθει σε μία διοικητική... ανακατοσούρα, είναι πιθανό άμεσα να υπάρξει deal.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα