ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
«Τον Χατζηγιοβάνη ήθελε και ο Ολυμπιακός»

«Τον Χατζηγιοβάνη ήθελε και ο Ολυμπιακός»

«Τον Χατζηγιοβάνη ήθελε και ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός είχε προσεγγίσει τον Τάσο Χατζηγιοβάνη με τον ίδιο όμως τελικά να διαλέγει τον Παναθηναϊκό λόγω Παιανίας όπως αποκαλύπτει ο προπονητής του στις Ακαδημίες στη Μυτιλήνη, Παράσχος Λάσκαρης. 

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Απόσπασμα των όσων δήλωσε στην Live Sport

-Πώς πήγε στον Παναθηναϊκό: 

«Τον είδαν στον Άγιο Κοσμά οι Αλεξόπουλος και Μάρκου σε αγώνα πρωταθλήματος των Μικτών ομάδων των Ενώσεων όπου αν και έως το 88΄είχαμε προβάδισμα 1-0 χάσαμε 2-1 από την Αθήνα. Ήρθαν μετά από το ξενοδοχείο και ζήτησαν να τον πάρουν για πέντε μέρες σε δοκιμαστικά στη Παιανία. Επικοινώνησα με την ΕΠΣ Μυτιλήνης και τους γονείς του, συναίνεσαν όλοι, τον έβαλα σε ένα ταξί, τον πήγα στην Παιανία και έτσι ξεκίνησαν όλα». 

-Αν τον ήθελαν και άλλες μεγάλες ομάδες: 

«Ο Ολυμπιακός τον ήθελε και προσπάθησε πολύ να τον πάρει. Όμως ο Τάσος γύρισε μαγεμένος από την Παιανία. Του άρεσε πολύ ο τρόπος προσέγγισης και η υποδοχή που του έγινε. Ένιωσε πολύ σημαντικός και ήταν ενθουσιασμένος και από την αντιμετώπιση που είχε από την ψυχολόγο του Παναθηναϊκού. Προτίμησε τον Παναθηναϊκό και όπως μου λέει ποτέ δεν το μετάνιωσε παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες της ομάδας στη πορεία. Είναι ευτυχισμένος».