Δεν προλαβαίνει την Λάρισα ο Μουνιέ

Δεν προλαβαίνει την Λάρισα ο Μουνιέ

Δεν προλαβαίνει την Λάρισα ο Μουνιέ

Ο Γάλλος εξτρέμ του Παναθηναϊκού δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και δεν θα είναι διαθέσιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Λάρισα.

Χωρίς τον Αντονί Μουνιέ θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός για την Λάρισα και το ματς κόντρα στην ΑΕΛ. Ο Γάλλος που κάνει θεραπείες την τελευταία εβδομάδα για κάκωση στον αριστερό υποκνημίδιο, κατά την επανεξέτασή του εμφάνισε συμπτώματα φλεγμονής στον χήνειο πόδα και υποβλήθηκε σήμερα στο ΥΓΕΙΑ σε υπερηχογράφημα, το οποίο έδειξε τενοντοελυτριτιδα στο σημείο αυτό και θα ακολουθήσει αντιφλεγμονώδη αγωγή , ενω θα αξιολογείται καθημερινά.

Η προπόνηση ήταν διάρκειας 90 λεπτών και επικεντρώθηκε σε ασκήσεις κατοχής υψηλής έντασης ενώ ακολούθησε διτερμα με έμφαση στην αμυντική τακτική και στο πρέσινγκ. Με την πρώτη ομάδα προπονήθηκαν από την Κ19 οι Αθανασακόπουλος, Ζερβόπουλος, Ηλιάδης. Ο Χρήστος Δώνης ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα μετά την προθέρμανση με την ομάδα και από αύριο-Τετάρτη-επανέρχεται κανονικά στις προπονήσεις, ενώ την Πέμπτη ,εκτός απροόπτου επανέρχονατι και οι Οικονόμου Κουλιμπαλί

  


 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Βασικές γνώσεις για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού

Best of internet