Ναουέλ: Από το Ροσάριο στο όνειρο της Μπάρτσα και μετά στον Ολυμπιακό! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ναουέλ: Από το Ροσάριο στο όνειρο της Μπάρτσα και μετά στον Ολυμπιακό! (vids)

bet365

Τον χαρακτήρισαν ακόμα και νέο... Μέσι, η Μπαρτσελόνα τον έκλεισε για την δεύτερή της ομάδα και του έβαλε οψιόν αλλά εν τέλει δεν την ενεργοποίησε και στην Ισπανία ακόμα συζητούν την τεχνική του. Αυτός είναι ο Ματίας Ναουέλ!
Παίκτης που έχει περάσει από τη Β' ομάδα της Μπαρτσελόνα που του είχε βάλει και οψιόν αγοράς δεν θα μπορούσε να αποτελεί τυχαία περίπτωση. Το... σαράκι του ποδοσφαίρου ο Ματίας Ναουέλ το είχε από μικρός. Γεννημένος στις 22 Νοεμβρίου του 1996 στο Ροσάριο της Αργεντινής βρέθηκε πιτσιρικάς στις Ακαδημίες της Βιγιαρεάλ στην γενέτειρά του για να μεταβεί από εκεί στην Ισπανία και τις υποδομές της Βιγιαρεάλ. Στο «Κίτρινο Υποβρύχιο» ο Ναουέλ είχε 20 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και αγωνίστηκε και στο Κύπελλο Ισπανίας, όπου έβαλε το πρώτο του γκολ με τον σύλλογο, όπως και στο Europa. Στο ξεκίνημα του 2017/18 πήγε δανεικός στην Μπέτις και στις 29 Γενάρη του ίδιου έτους η Μπαρτσελόνα έσπευσε να τον κλείσει ως δανεικό για το υπόλοιπο της χρονιάς με οψιόν αγοράς.
Ο Ναουέλ, που αν και Αργεντίνος έχει και ισπανικό διαβατήριο, παίζει αριστερός εξτρέμ αλλά με... ανάποδο πόδι. Μπορεί να χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δύο πόδια του και έχει πολύ καλή τεχνική. Για την ηλικία του έχει σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις στην Ισπανία ενώ παίζει και σε οργανωτικό ρόλο καθώς μπορεί να κρατάει και να μοιράζει σωστά την μπάλα ως επιτελικός χαφ. Έχει ύψος 1.75 μέτρα και είναι 67 κιλά. Σε επίπεδο Εθνικών ομάδων ο Ναουέλ είχε επιλέξει την Ισπανία. Ήταν μέλος της U-19 της Ισπανίας που κέρδισε το Euro του 2015 στην Ελλάδα.
ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ, Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΓΙΕΤ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ
Στην Μπέτις ο Ναουέλ είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο, το οποίο έσπασε η Μπάρτσα για να κλείσει μετά από deal με την Μπέτις αλλά και τη Βιγιαρεάλ. Είχε μάλιστα προπονητή τον Γκας Πογιέτ, άλλοτε τεχνικό της ΑΕΚ. Οι βασικές αρχές που έλεγε ο ίδιος ο πιτσιρικάς πως πάντα υπηρετούσε ήταν τέσσερις: καλή και σωστή προσαρμογή στο νέο περιβάλλον, σκληρή δουλειά και βελτίωση αλλά και ταπεινότητα. Το 2016 ήρθε στην ζωή του η μικρή Ντανιέλα και η πατρότητα τον άλλαξε για πάντα. Με την σύντροφό του Άλμπα Σεμπέρε Φορσάδα έφεραν στον κόσμο το 2018 και τον μικρό Ματέο. Η Ισπανίδα σύντροφος του Ναουέλ μάλιστα έχει σπουδάσει μάρκετινγκ και δημόσιες σχέσεις και είναι γεννημένη το 1990 στην πόλη της Βιγιαρεάλ.
Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΑΝ... ΦΥΛΑΧΤΟ
Ως Αργεντίνος ο Ναουέλ δεν θα μπορούσε να μην θαυμάζει τον Μέσι. Μάλιστα η φωτογραφία που έβγαλαν μαζί ήταν από τις πιο σημαντικές στιγμές του και μπορεί να την δείτε στο Twitter του πιο κάτω. Στην Gallery δείτε και άλλα βίντεο του Ναουέλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα