ΠΑΟΚ: Ο Χαρίσης πάει (ξανά) στο Βέλγιο

ΠΑΟΚ: Ο Χαρίσης πάει (ξανά) στο Βέλγιο

ΠΑΟΚ: Ο Χαρίσης πάει (ξανά) στο Βέλγιο

bet365

Ο Χάρης Χαρίσης πακετάρει τα πράγματα του στη Θεσσαλονίκη για το νέο ταξίδι του στο Βέλγιο, όπου αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Κορτράικ.

Μπενφίκα - ΠΑΟΚ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ελληνας μέσος δεν βρήκε χώρο στο φετινό γεμάτο ρόστερ του ΠΑΟΚ, δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου και σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας βρέθηκε η πρόταση από την βελγική Κορτράικ.

Το βράδυ της Δευτέρας ο Χαρίσης φανέρωσε τον προορισμό (Βέλγιο) με μια ανάρτησή του στο Instagram, ενώ σήμερα το πρωί ο Γιάννης Μυστακίδης, που επίσης αναμένεται να πάει ως δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα, τους ευχήθηκε «καλή αρχή».

Να θυμίσουμε ότι ο Χάρης Χαρίσης είχε αγωνιστεί την περσινή σεζόν δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Σιντ Τρούιντεντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα