Η αποστολή για την... πριβέ πρόβα τζενεράλε!

Η αποστολή για την... πριβέ πρόβα τζενεράλε!

Νίκος Αθανασίου
Η αποστολή για την... πριβέ πρόβα τζενεράλε!

bet365

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το βράδυ του Σαββάτου στην... άδεια Καλλιθέα τον Λεβαδειακό στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Τι περιμένει ο Δώνης, ποιους πήρε στην αποστολή.

Σε ακόμη μία παγκόσμια ποδοσφαιρική πρωτοτυπία, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Λεβαδειακό σε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό που θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου στο γήπεδο της... Καλλιθέας και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2(21:00). Η πρόβα τζενεράλε των «πρασίνων» ενόψει της πρεμιέρας στην Ξάνθη θα είναι το τελευταίο τεστ της ομάδας του Γιώργου Δώνη, ο οποίος θέλει να δει ένα διαφορετικό και σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο στο δημιουργικό παιχνίδι των παικτών του.

Το βράδυ της Παρασκευής ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι: Κότσαρης, Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάϊκος, Δώνης, Κάτσε, Μουνιέ, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Πίσπας, Σέχου και Παντελάκης.

Η απογευματινή προπόνηση είχε ασκήσεις κατοχής και επιθετικής τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουρμπέλης και αναμένεται την Κυριακή να μπει στο κανονικό πρόγραμμα και να είναι απόλυτα έτοιμος για το παιχνίδι στα Πηγάδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα