Μαρτίνς: «Κρατάω τα 60 λεπτά, θέλουμε να παίξουμε το σύστημα του α' μέρους»

Μαρτίνς: «Κρατάω τα 60 λεπτά, θέλουμε να παίξουμε το σύστημα του α' μέρους»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Κρατάω τα 60 λεπτά, θέλουμε να παίξουμε το σύστημα του α' μέρους»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ικανοποιημένος από τα 60 λεπτά του Ολυμπιακού στο φιλικό τεστ με την Έουπεν ενώ ανέφερε πως στόχευσή του είναι να παίζει με το σύστημα του α' μέρους.
Ο Μαρτίνς είπε στην κάμερα της NOVA αρχικά: «Στο πρώτο μέρος ήταν ο Ολυμπιακός που θέλουμε για το μέλλον. Για 60 επτά πλησιάσαμε σε αυτό που θέλουμε. Στα 30 τελευταία λεπτά δεν ήμασταν καλοί. Αλλά να θυμίσουμε ότι σε αυτό το διάστημα έπαιξαν εκείνοι που είχαν τα περισσότερα λεπτά στο χθεσινό παιχνίδι, οπότε υπήρχε λίγη κούραση. Κρατάω τα πρώτα 60 λεπτά που πλησίασαν σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε».
Για το σχήμα που θέλει στον Ολυμπιακό ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού σχολίασε: «Το σύστημα του πρώτου ημιχρόνου είναι αυτό που θέλουμε να παίξουμε. Αυτό που θέλουμε να κρατήσουμε ως αρχικό σχήμα και μετά μπορεί να κάνουμε αλλαγές στους παίκτες».
Για το αν θα είναι απόλυτα έτοιμος ο Ολυμπιακός για τα επίσημα ματς είπε: «Είναι όλα στο πρόγραμμα. Όλα σε μία εξέλιξη. Θέλαμε τον βαθμό δυσκολίας να ανεβαίνει, για να ετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια. Όπως και στα πιο εύκολα φιλικά, έτσι και σε αυτό δεν κρατάω το αποτέλεσμα αλλά τα στοιχεία που θέλουμε να περάσουμε στην ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα