Έφτασαν Θεσσαλονίκη Κολάσο και Γκαρσία (pic & vids)

Έφτασαν Θεσσαλονίκη Κολάσο και Γκαρσία (pic & vids)

Έφτασαν Θεσσαλονίκη Κολάσο και Γκαρσία (pic & vids)

bet365

Στην Θεσσαλονίκη είναι από το μεσημέρι του Σαββάτου τα δύο νέα αποκτήματα του Άρη, οι Νικολάς Κολάσο και Ματέο Γκαρσία κι έτυχαν θερμής υποδοχής από φίλους της ομάδας. Το gazzetta.gr βρέθηκε στην άφιξη των δύο Αργεντίνων ποδοσφαιριστών.

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι έφτασαν στην Θεσσαλονίκη οι Νικολάς Κολάσο και Ματέο Γκαρσία για να ολοκληρώσουν την μεταγραφή τους στον Άρη. Τους δύο ποδοσφαιριστές περίμεναν φίλοι των «κιτρίνων» όπου και τους αποθέωσαν. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ξέρουμε που έχουμε έρθει. Ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα. Ανυπομονούμε να μπούμε άμεσα με τους υπόλοιπους παίκτες. Χαιρόμαστε που είμαστε επιλογές του προπονητή. Ξέρουμε ότι στο παρελθόν υπήρχαν παίκτες από την χώρα μας και όχι μόνο στον Άρη. Ελπίζω να πετύχουμε ανάλογα», σημείωσε ο Νικολάς Κολάσο ο οποίος αναφέρθηκε και στους φίλους του Άρη. «Έχω κάτσει αρκετά βράδια να δω βίντεο από την ομάδα και τον κόσμο. Είναι σαν να είσαι στην Αργεντινή και κάτι παραπάνω».

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Ο Ματέο Γκαρσία εξέφρασε τη χαρά του για τη συμφωνία του με τον Άρη λέγοντας ότι… «είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδω. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποδοχή, θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα».

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψουν και στη συνέχεια θα τεθούν στην διάθεση του Πάκο Ερέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα