Η υπέρβαση του Άρη λέγεται… Κριστιάν Λόπεζ

Η υπέρβαση του Άρη λέγεται… Κριστιάν Λόπεζ

Η υπέρβαση του Άρη λέγεται… Κριστιάν Λόπεζ

bet365

Ο Άρης θέλει να πυροδοτήσει βόμβα καθώς έχει καταθέσει πρόταση 400.000 ευρώ στον Κριστιάν Λόπεζ o οποίος είναι ο βασικός στόχος του για την κορυφή της επίθεσης.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Κροατία - Αγγλία αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο 29χρονος Ισπανός επιθετικός δεν είναι απλά στο μυαλό του Πάκο Ερέρα. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο πρώην παίκτης της Λανς είναι ο κύριος στόχο για την κορυφή της επίθεσης κι επειδή η συνεργασία μαζί του αποτελεί τον διακαή πόθο τόσο του Ισπανού τεχνικού όσο και των Θόδωρου Καρυπίδη, Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου, οι «κίτρινοι» προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα. Για την ακρίβεια, κατέθεσαν πρόταση για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με απολαβές οι οποίες φθάνουν τις 400.000 ευρώ.

Αν οι Θεσσαλονικείς καταφέρουν να προσεγγίσουν τον Ισπανό επιθετικό αναμφίβολα θα αποτελεί… μεταγραφή αεροδρομίου αλλά και ουσία. Πρόκειται εξάλλου για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος τη τελευταία διετία αγωνίστηκε στη Λανς και σημείωσε 35 γκολ σε 73 αγώνες. Ωστόσο, πριν από περίπου 2-3 εβδομάδες ζήτησε να φύγει από τη γαλλική ομάδα κι αυτή η επιθυμία του κινητοποίησε τους ανθρώπους του Άρη.

Ο Πάκο Ερέρα γνωρίζει πολύ καλά τον Κριστιάν Λόπεζ. Ο Ισπανός ανδρώθηκε στις ακαδημίες της Χέρκουλες, για μια διετία (2009-11) ήταν στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ για να ακολουθήσουν συνεργασίες σε Αγγλία και Ρουμανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα