Η ΑΕΚ ζητά χρήματα από τον Λάζαρο!

Η ΑΕΚ ζητά χρήματα από τον Λάζαρο!

Gazzetta team
Η ΑΕΚ ζητά χρήματα από τον Λάζαρο!

bet365

Η ΑΕΚ έκανε αίτηση στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ζητώντας την επικύρωση του προστίμου των 37.893 ευρώ που είχε επιβληθεί στον παίκτη περί απειλών.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Βραζιλία - Βέλγιο αν o Λουκάκου σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Νέα αίτηση κατά του Λάζαρου Χριστοδουλύπουλου στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών κατέθεσε η ΑΕΚ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «LiveSport», οι πρωταθλητές Ελλάδος ζητάνε την επικύρωση του προστίμου που είχε επιβληθεί στον τότε ποδοσφαιριστή της Ένωσης για δυσφημιστική δήλωση.

Συγκεκριμένα η ΑΕΚ ζητάει να επικυρωθεί το πρόστιμο ύψους 37.893 ευρώ (14% των ετήσιων απολαβών του) που είχε επιβληθεί όταν ο Χριστοδουλόπουλος είχε δηλώσει ότι τον απειλούν από την ομάδα. Στην αίτησή τους οι «κιτρινόμαυροι» αναφέρουν πως: «η συκοφαντική δήλωση έβλαψε βάναυσα τη φήμη της εταιρείας».

Η Ένωση είχε προσφύγει στην ΕΕΟΔ καθώς η επιβληθείσα χρηματική ποινή σε ποδοσφαιριστή δεν δύναται να υπερβαίνει κατά τη διάρκεια μίας αγωνιστικής περιόδου το 3% των συνολικών του ετήσιων αποδοχών, όμως είναι η δυνατή η επιβολή προστίμου μέχρι 15% με απόφαση της Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα