Δεν είναι μεγάλη η διαφορά Μονπελιέ - Ολυμπιακού για Σιό... (vid)

Δεν είναι μεγάλη η διαφορά Μονπελιέ - Ολυμπιακού για Σιό... (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Δεν είναι μεγάλη η διαφορά Μονπελιέ - Ολυμπιακού για Σιό... (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με γαλλικές πηγές διαπραγματεύεται και την μεταγραφή του Σιό με την Μονπελιέ με τους Γάλλους να ζητούν από 1,8 έως 2 εκατ. ευρώ και την διαφορά των 2 πλευρών να μην είναι μεγάλη και έτσι να ενδέχεται να κλείσει σύντομα το deal.
Ο 29χρονος Σιό που ανήκει στην Μονπελιέ έχει & γαλλικό διαβατήριο. Παίζει και φορ αλλά και πλάγιος επιθετικός και πέρυσι είχε 37 αγώνες με 10 γκολ και 3 ασίστ. Τα νεότερα από την Γαλλία αναφέρουν πως οι Πειραιώτες έχουν κάνει συζητήσεις για την απόκτησή του & με τον σύλλογό του που ζητάει για αγορά του 1,8 με 2 εκατ. ευρώ και η διαφορά των 2 πλευρών δεν είναι μεγάλη (σ.σ. ως προς αυτά που προσφέρει ο πειραϊκός σύλλογος). Πλέον απομένει να διαπιστωθεί εάν οι ερυθρόλευκοι κλείσουν και αυτήν την περίπτωση για τη νέα σεζόν. Ο Σιό είναι ένας παίκτης τον οποίο ξέρει καλά ο Μοντέστο, δοκιμασμένος και σε άλλα πρωταθλήματα εκτός από την Γαλλία και γενικά με καλές χρονιές. Κάποιες πηγές πάντως συνδέουν το θέμα αυτό με την ενδεχόμενη πώληση του Ανσαριφαρντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα