Ας είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Βασιλεία…

Ας είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Βασιλεία…

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει στο blog του για το ξεκίνημα της νέα σεζόν του ΠΑΟΚ και την υποχρέωση που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα. Μέσα με όλα "έχουμε" μπάσκετ, αλλά και VAR.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ουρουγουάη - Σαουδική Αραβία, αν o Καβάνι σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Πότε είχαμε 12 Μαΐου και ήμασταν στο ΟΑΚΑ στο φινάλε της περασμένης σεζόν και πότε έφθασε 20 Ιουνίου, οπότε και ο ΠΑΟΚ ξεκινάει την προσπάθειά του για τη νέα αγωνιστική περίοδο… Περνάει ο καιρός

Από χθες ο ΠΑΟΚ ξέρει τον πρώτο του φετινό αντίπαλο, από σήμερα ο ΠΑΟΚ και η ΟΜΑΔΑΡΑ του Λουτσέσκου μπαίνει και πάλι στο γήπεδο ενώ… μεθαύριο πραγματοποιείται και το πρώτο φετινό ταξίδι για την προετοιμασία.

Στις 15 Μαΐου ο Λουτσέσκου είπε κάποια πράγματα, προανήγγειλε τον τρόπο που θα προσπαθήσει να βελτιώσει το σύνολό του και πράγματι βλέπουμε αρκετά από εκείνα που ανέφερε να γίνονται πράξη. Ο κορμός του ΠΑΟΚ παραμένει ο ίδιος, επέστρεψαν μερικοί δανεικοί (είχε πει για τρεις-τέσσερις και μάλλον τόσοι θα είναι στο τέλος) και αυτό που δεν υλοποιήθηκε έχει να κάνει με το 80% των μεταγραφών που θα ήθελε να έχουν ολοκληρωθεί.

Κακά τα ψέματα το θέμα έχει να κάνει με τον επιθετικό που δεν έχει αποκτηθεί… Ζήτημα είναι αυτό για τον ΠΑΟΚ τώρα που λείπει ο Πρίγιοβιτς και προφανώς όλοι θα έχουν την αγωνία να το τακτοποιήσουν. Τώρα πλέον θα κριθεί και η αποτελεσματικότητά τους, ώστε να φύγει ο ΠΑΟΚ για την Ολλανδία, έχοντας και άλλον φορ, εκτός του Κουλούρη. (Από την άλλη… να η ευκαιρία για τον πολύ αξιόλογο Γιάννη Μυστακίδη, να δείξει το κάτι παραπάνω).

Όλα αυτά με στόχο να εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ όσο γίνεται πιο δυνατός και έτοιμος στους αγώνες με την πολύ έμπειρη και αξιόλογη Βασιλεία. Με τους Ελβετούς που έχουν ποιότητα, ομοιογένεια, παραστάσεις από πολύ μεγάλους αγώνες, έχουν έδρα και… δεν έχουν πολλές απουσίες λόγω μουντιάλ.

Ξεκάθαρα είναι όλα αυτά, αλλά… προφανώς ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάτι να φοβηθεί. Ή μάλλον έχει…

Το κακό για τον Δικέφαλο του Βορρά θα είναι να… μην γίνει ό, τι καλύτερο, για να ετοιμαστεί σωστά ενόψει αυτών των αγώνων. Αυτό θα ήταν εγκληματικό. Με όλα όσα σημαίνουν… προετοιμασία ομάδας.

* Διάβασα με ενδιαφέρον την συνέντευξη του Ηλία Παπαθεοδώρου στο gazzetta και στον Αντώνη Καλκαβούρα και πέρα απ’ όλα τα μπασκετικά, στάθηκα σε όσα είπε για την... ωραία ζωή στη Θεσσαλονίκη, αλλά και για το πολύ μεγάλο γήπεδο του ΠΑΟΚ, που μένει συνήθως άδειο. Αυτό είναι το θέμα και σίγουρα το μπάσκετ και η δομή του σε Ελλάδα και Ευρώπη έχουν τεράστια ευθύνη γι’ αυτό που συμβαίνει ΚΑΙ στον ΠΑΟΚ. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που δεν δημιουργείται όραμα και ας το τονίζουμε σε κάθε ευκαιρία. Αυτό όμως δεν μειώνει την προσπάθεια της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που ΚΑΙ φέτος πέτυχε την υπέρβαση.

* Και όμως γίνονται ακόμη προσπάθειες να φανεί ότι το VAR δημιουργεί πιο πολλά προβλήματα απ’ αυτά που «ήρθε» για να λύσει. Γράφονται τόσα πολλά για μία-δύο περιπτώσεις που υπήρξε πρόβλημα και σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ για τις δέκα-δώδεκα όπου άλλαξε απόφαση και τελικά πάρθηκε η σωστή και η δίκαιη. Αλήθεια είναι τόσοι πολλοί αυτοί που δεν επιθυμούν (λίγη περισσότερη) δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.