Οι τέσσερις «παραμένοντες» και οι άλλοι

Οι τέσσερις «παραμένοντες» και οι άλλοι

Οι τέσσερις «παραμένοντες» και οι άλλοι

bet365

Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει οριστικά το ζήτημα των παικτών που θα παραμείνουν στον Άρη και την επόμενη χρονιά. Μέχρι στιγμής, «κλείδωσε» η διατήρηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Δημήτρης Διαμαντόπουλος και Γιώργος Δεληζήσης ούτως ή άλλως έχουν συμβόλαια και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Αμφότεροι συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα της επόμενης σεζόν, έπειτα από θετική εισήγηση και του Πάκο Ερέρα. Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να υπογράψει το νέο διετές συμβόλαιό του και ο Ούγκο Σόουζα καθώς συμφωνία υπάρχει εδώ και τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Ο Βαγγέλης Πλατέλλας επίσης θα παραμείνει στην ομάδα με αναπροσαρμογή του συμβολαίου τόσο σε επίπεδο οικονομικών απολαβών όσο και χρονικής διάρκειάς του. Και μένει να φανεί ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι 7-8 οι οποίοι θα παραμείνουν στην ομάδα με τους Ιντζόγλου, Τζανακάκη, Ντούνη, Μουμίν να συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες για να είναι και του χρόνου στον Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα