Ξανά για ΑΕΚ και Καρλίτος οι Πολωνοί! (vid)

Ξανά για ΑΕΚ και Καρλίτος οι Πολωνοί! (vid)

Gazzetta team
Ξανά για ΑΕΚ και Καρλίτος οι Πολωνοί! (vid)

bet365

Πολωνικά δημοσιεύματα κάνουν ξανά λόγο για ενδιαφέρον της ομάδας της ΑΕΚ για τον 28χρονο Ισπανό επιθετικό, Κάρλος Λόπες ή Καρλίτος της Βίσλα Κρακοβίας, που προέρχεται από πολύ καλή σεζόν.
Στη Βίσλα Κρακοβίας ο Καρλίτος έκανε τρομερή χρονιά με 24 γκολ και 7 ασίστ σε 36 εμφανίσεις & αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και πολυτιμότερος παίκτης στην Πολωνία.
Στην Πολωνία επισημαίνουν πως ο Κάρλος Λόπες ή Καρλίτος δεν θα συνεχίσει στη Βίσλα Κρακοβίας. Την ίδια στιγμή ρεπορτάζ της χώρας υπογραμμίζουν ότι μεταξύ των ομάδων που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του Καρλίτος είναι η ΑΕΚ και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνδέεται το όνομα αυτό με την ΑΕΚ, ωστόσο δεν πρόκειται για απλή και τόσο προσιτή περίπτωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα