«Ο Βράνιες θα μείνει στην Α.Ε.Κ.»!

«Ο Βράνιες θα μείνει στην Α.Ε.Κ.»!

«Ο Βράνιες θα μείνει στην Α.Ε.Κ.»!

bet365

Ο Μίραλεμ Γιάγκανιατς με δηλώσεις του στο gazzetta.gr ξεκαθαρίζει ότι ο διεθνής Βόσνιος στόπερ θα συνεχίσει στους πρωταθλητές Ελλάδας

Το θέμα με τον Όγκνιεν Βράνιες, ελέω και των συνεχόμενων δημοσιευμάτων από το Βέλγιο, εξακολουθεί να απασχολεί το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Πράγμα απόλυτα λογικό αφού στις Βρυξέλλες γράφουν συνέχεια για διαπραγματεύσεις της Άντερλεχτ με την πρωταθλήτρια Ελλάδας για τον 29χρονο ποδοσφαιριστή της. Όμως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στο ραντεβού που θα 'χει η Ένωση και ο Μελισσανίδης (όπως σημειώναμε νωρίς στη διάρκεια της μέρας που πέρασε) με τον παίκτη και τον ατζέντη του.

Τα δημοσιεύματα βέβαια από το Βέλγιο δεν σταματούν και το θέμα εξακολουθεί να απασχολεί... Τι συμβαίνει όμως και τι ισχύει σύμφωνα με την πλευρά του διεθνούς Βόσνιου στόπερ των πρωταθλητών; Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Μίραλεμ Γιάγκανιατς (τον ατζέντη του Βράνιες) και όσα μας είπε δεν επιβεβαιώνουν όσα υποστηρίζουν τα ΜΜΕ στο Βέλγιο. Βέβαια το ποιος λέει την αλήθεια και ποιος όχι, θα φανεί στην πορεία και στο αμέσως επόμενο διάστημα. Ωστόσο ο Γιάγκανιατς ήταν απόλυτος σε όσα μας είπε ξεκαθαρίζοντας πως το μέλλον του πελάτη του είναι στην ΑΕΚ.

«Αυτό που είναι ξεκάθαρο για το μέλλον του Όγκνιεν είναι πως... 300% θα συνεχίσει στην ΑΕΚ. Όπως ακριβώς σας το λέω», ξεκίνησε να μας εξηγηγεί ο ατζέντης του διεθνούς Βόσνιου της πρωταθλήτριας και συνέχισε σημειώνοντας: «Δεν ξέρω και δεν με απασχολεί τι λένε και γράφουν στο Βέλγιο. Άλλωστε έχουμε ένα χρόνο ακόμη συνεργασίας με την ΑΕΚ και ο Όγκνιεν είναι πολύ χαρούμενος στην ομάδα του. Σας το λέω ξανά, ο Βράνιες θα μείνει στην ΑΕΚ... 300%».

Όπως και να 'χει η υπόθεση του Βράνιες και το μέλλον αυτού αναμένεται -επαναλαμβάνουμε- να ξεκαθαρίσει στην Αθήνα και στο ραντεβού που θα γίνει μεταξύ των πρωταθλητών και του ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα