Αναβολή στην δίκη για το χτύπημα στον Γκαρθία και πρόστιμο στον Ισπανό!

Gazzetta team
Αναβολή στην δίκη για το χτύπημα στον Γκαρθία και πρόστιμο στον Ισπανό!

bet365

Με πρόστιμο 59 ευρώ τιμωρήθηκε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, επειδή δεν παρέστη στην δίκη του οπαδού του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε πετάξει ρολό ταμειακής μηχανής στον Ισπανό. Αναβολή στην δίκη.
Η υπόθεση ήταν να εκδικαστεί σήμερα Παρασκευή (8/6) από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, αλλά αναβλήθηκε γιατί απουσίαζε ο Όσκαρ Γκαρθία, ένας από τους βασικούς μάρτυρες κατηγορίας, αλλά και ένας ακόμη μάρτυρας, ένας αστυνομικός. Στον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού το δικαστήριο επέβαλε πρόστιμο 59 ευρώ επειδή απουσίαζε και του χρεώθηκαν και τα έξοδα της δίκης. Ο 27χρονος κατηγορούμενος οπαδός βαρύνεται για κατοχή και ρίψη αντικειμένου, όπως επίσης για επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατηγορίες που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος και συνδέονται με τον Αθλητικό Νόμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα