Λουτσέσκου: «Δεν υπάρχουν συναισθήματα»

Λουτσέσκου: «Δεν υπάρχουν συναισθήματα»

bet365

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ κλήθηκε από τους συμπατριώτες του να σχολιάσει το φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, που θα δώσει ο «Δικέφαλος» κόντρα στην Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ρεάλ Μαδρίτης - Γκραν Κανάρια και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Γιουλ αναδειχτεί πρώτος σκόρερ του αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Ενημερώθηκε ότι θα υπάρξει ένα φιλικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Στεάουα. Σε αυτό το ματς δεν θα υπάρχουν συναισθήματα. Θα είναι ένας καλός αγώνας προετοιμασίας και τίποτα άλλο», ανέφερε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας σε ρουμανικά ΜΜΕ για τη φιλική αναμέτρηση, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουλίου, στο δεύτερο κομμάτι της φετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας του «Δικεφάλου» επί ολλανδικού εδάφους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα